reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi gratuluję [emoji2] nie zdążyłam napisać ale kciuki trzymalam [emoji6]

Iza co za dziwny szpital! A o takim przypadku dziecka tez nie słyszałam [emoji20] straszne tragedie ludzie przeżywają [emoji20]

Diabliczka mojem dzis przeszlo póki co i nic nie zapowiada się na dalsze problemy bo nawet zaczal jeść normalnie [emoji2]

Linka i tak długo wytrzymałas ale synka masz dzielnego [emoji2] co mu tam jakaś kara hehe [emoji6]

U mnie gotuje się leczo mniammm [emoji39]

reklama
Aob-mniam mniam zjadlabym leczo :p przeslij troszke :-D

Iza-o kurcze :-( przykre to jest bardzo :-( az sie plakac chce jak sie slyszy o takich historiach:-( przeciez te malenstwa niczym sobie nie zasluzyly aby tak cierpiec :-(

U nas z osiedla jest chlopczyk ktory urodzil sie w tamtym roku z polowa serduszla ale jest juz po 2 etapach korekcji i ma sie dobrze. Przed nim jeszcze jeden ostatni etap :-) tez wiedzieli ze ma jedna polowe serca, na badaniach polowkowych lekarz to wykryl i od razu szukali odpowiedniej kilini, zglosili sie do fundacji uzbierali 300tys.zl i maly urodzil sie w Niemczech (w Polsce nikt nie chcial sie podjac) i tam juz w drugiej dobie zycia mial pierwszy etap. Fakt, faktem silny z niego chlopiec z listopada :-)

Dzień dobry przeczytałam Was ale z pisaniem już gorzej , wczoraj miałam fatalny dzień dużo nerwów aż mnie brzuch wieczór bolał :(

Iza bardzo szkoda tej kobiety...
Ciągle trzymam kciuki za Twoją szyjke :*

Linka A co za to kara? Nie powinni wam bronić kontaktu z dziećmi, a raczej im z Wami. Rozumiem. Kara na gry i nie po to tam przyjechali ale nie ze rodzic nie wie co się z dzieckiem dzieje.

Gaga co się stało ?

Ivi gratulacje !!!! :)

Milagros nie ma kary na telefon tylko mówi ze zapomina naładować a to taka moja ciapa roztrzepana nadpobudliwa wiec wiem ze tak jest :) nawet jak mu mówiłam ze popołudniu w podróży nad morze się zatrzymają na jakiejś stacji to ze do portfela wkładam mu 30 zł drobnych na jakiegoś hamburgera to nawet tego nie pamiętał tylko dzwonił ze w portfelu znalazł 30 zł ha ha. ..

Mają kary ze robią przysiady albo w kącie siedzą , krzesełka , pompki ale ze on jest grzeczny i kar niema , no i jak miał mieć karę to się wymigal oczywiście bo pani powiedział ze on nie może mieć kar bo juz taki jest bo ma dużo energii i ze mama napewno o tym mówiła ...
zaczyna wykorzystywać pieronek swoje ADHD , no i ze robi tylko jak kary dla całej grupy są , bo by jak to określił głupio było i nikt by go nie lubial jakby z boku stał ...
niewiem czy dobrze czy źle jest zadowolony , Kuba kilkakrotnie mu podkreślał ze jakby coś było nie tak niech smsa napisze i jedziemy odrazu po niego , uspokajal młody ze wszystko ok ...

Linka ale maly cwaniak hahaha [emoji23] umie sobie poradzić[emoji2] myślę że teraz mozesz trochę odetchnąć bo mądry chłopak z niego [emoji2]

reklama
Do góry