reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Joasia świetnie butki :-D my idziemy na wesele pod koniec lipca i też średnio mi się chce, pójdziemy posiedzimy do oczepin i do domku spać :-D

Linka jak moje nie będzie spać to będę dzwonić do Ciebie :-D

Dziewczyny ja dalej nie mam zamontowanego zegara, kosza cargo A co za tym idzie i frontu jednej szafki, a obudowa od brodzika miesiąc stała w ..kuchni :-D

reklama
Witajcie!
W końcu się ochłodziło ale wczoraj był najgorszy z upalnych i dusznych dni ;p
Wczoraj wraz z mężem zrobiliśmy "remament w kuchi" wysprzątaliśmy prawie wszystkie szafki wspólnie!!!! Jestem zachwycona bo w końcu mam tak jak chciałam czyli poukładane i pod reka;)

Joasia śliczne buciki!!! Gdzie kupiłaś?? Co do wesela ja bym nie szła jakby to miała decydować o zdrowiu i co innym do tego. Wymowka jest a dzidzia jest najważniejsza. Byłam kiedyś miesiąc przed porodem, na mszy i weselu kilka godzin, tanczylismy itd. ale jak już było mi za ciężko to po prostu pojechaliśmy i nikt nie miał pretensji. Nawet jakbyśmy nie byli każdy zrozumial by.

Hej:-)

Joasia-butki cudne. Lubie takie :-)

My jeszcze jedno weselicho bedziemy miec w pazdzierniku. Ale chyba sobie je odpuscimy. Chyba ze moj nastroj sie poprawi :-D

Dzisiaj u mnie pochmurno i pada deszcz. Wreszcie moje marzenie pogodowe sie spelnilo!:-D zrobilo sie milo chlodniej. Ale w domu wciaz duchota.

Mielismy zamawiac wozek z internetu ale.na pazdziernikowkach przeczytalam ze czas realizacji zamowienia w niektorych przypadkach wynosi ok.2miesiecy. Maz ma akurat urlop i zaproponowal abysmy w tym tygodniu pojezdzili i coa poogladali zeby wiedziec jaki model chcemy.

Princeseczka ja też ostatnio pytałam i na dzień dzisiejszy 2.5miesiaca bo teraz sezon urlopowy, a tak normalnie 2miesiace :(

U nas wczoraj też padalo, dzisiaj jest dużo chłodniej :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Witam niedzielnie

Ja dziś spędzę dzień w łóżku , klucia, rozciąganie i twardnienie brzucha od rana . Mały się wypycha bardzo boleśnie wychodzi ze swojej kryjówki i ewidentnie zmienia pozycję z pośladkowej ;)

Obiad wstawiam do piekarnika , udka pieczone z ziemniaczkami nie mam siły stać i pilnować wiec na leniwca dziś będzie :) no i od dawna rosół dziś na gazie Pyrka , dawno nie jadłam a Lubie bardzo ...

I ja się witam.
U nas też szaro- buro i ponuro dzisiaj .
Jedziemy na wieś po dzieciaki i zaległe przyjątko urodzinowe dla córci nas czeka. Nic wielkiego nie robimy. Tylko my, szwagier, brat i babcia, torcik, ciastka . Niestety córcia dziś prezentu nie wypróbuje, bo pogoda paskudna. Kupiliśmy jej wymarzony rowerek- oczywiście różowy z frędzelkami;-) ;) Po najstarszej rowery sprzedawaliśmy , a po synku mamy rower z Zygzakiem Mqueen, który Emilci w ogóle nie przypadł do gustu.

Linka- wypoczywaj. U mnie te kłucia i ciągnięcia są na porządku dziennym, ale to co innego bo są w miejscach blizny po cięciach i już po prostu nauczyłam się z tym żyć.

Miłego dnia dziewczyny i smacznego obiadku niedzielnego.

Mama 4 wiem ze takie rozciągania są normalne tylko co ciąża to coraz gorzej to odczuwam , organizm mój juz zmęczony jest ;) tyje na potęgę , moja siostra z Zuzia do porodu szła z mniejszym brzuchem niż mój w tej chwili ;) tyle się ciesze ze dziecie moje przestało się do kręgosłupa przytulać i teraz czuję że jest wszystko ok bo juz z nim mogę się pobawić i kopniaczki czuje ciągle i zaczepki ...

Mój mąż wczoraj pierwszy raz poczuł kopniaczka, nasza jest bardziej aktywna wieczorem albo to moje odczucie bo jak chodzę to nie czuję ruchów dopiero jak się wyciągne na kanapie ;)

Co do ciągnięcia ja to mam wrażenie że moje dziecię od kilku dni siedzi mi Doslownie na szyjce o_O

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

U mnie też ta ciąża jest najgorsza pod względem rozciągań i bóli brzucha. Czasem ból przy obracaniu się z boku na bok jest taki jakby mnie ktoś ogniem przypalał. Podobnie jest przy kaszlu, czy jakiś bardziej gwałtownych ruchach.Nie wiem, czy to więzadła tak się naciągają, czy ból blizny. Od 2 miesięcy praktycznie noc w noc jest to samo.Mój organizm też chyba daje znaki, ze ma dosyć ciąż.;-) ;)
A gdzie czujecie kopniaki? U głównie z prawej strony są odczuwalne, niedaleko od spojenia.

reklama
Milagros i mój upodobał sobie to miejsce :) Linka mój mi nie daje zaczepiać bo mówi że później będzie nerwowy :)a u mnie waga leci w dół przez to leżenie :( mniej jem ..:/ a ja bym chciała mieć remoncik w mieszkaniu lubię zmiany ..a nie u siebie to nie to samo..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry