reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe Mamusie po raz kolejny w ciąży

Hej
dziewczyny wpisuje sie w watek mamusie po raz kolejny:-)

wiem ze wy juz ku koncowi :tak:, ale mam nadzieje ze bedzie nas wiecej:-)
pozdrawiam serdecznie:-)

reklama
Wielkie gratki :rofl2::rofl2::rofl2:!!!
Ja dobijam do finiszu i stresa mam jak nie wiem co. Wtedy przez problemy z ciśnieniem miesiąc przed rozwiązaniem siedziałam u rodziców, a m pracował, kończył remontować pokój Martynki i czekał na smsa ode mnie, że to już. A ja poszłam pięć dni przed terminem na wizytę i po ktg na porodówkę :szok:, nie wiem jak to jest zacząć rodzić :baffled:. Zaczyman się bać wyjść w miejsca publiczne, chociaż tak faktycznie to mi miesiąc został, ale mam takie schizy, że mi wody odejdą w markecie. A najśmieszniej będzie, ajk nie dojadę na 1 urodziny siostrzeńca - będą 27.09, a dzidzia tak robiona, żebyśmy dali radę pojechać na imprezkę :laugh2:. W poniedziałek mam wizytę, to się dowiem czy już dziecię przkręcone, bo ostatnio jeszcze nie, zaczynam pakować po mału torbę do szpitala i prać ubranka, tylko pogoda się zkiepściła :baffled:. A hormony szaleją. M od września pełną parą wraca do pracy. Muszę się jakoś zorganizować :nerd:

dzieki serdeczne za gratulacje:-)

bodzinka- no wlasnie skarbie widzialam cie na forum starajacych sie :-) takze powodzenia i szybkiego zafasolkowania:-)

Kasiu - no u ciebie juz bliziutko:-), mam nadzieje ze bedzie lekko:-p z porodzikiem

pozdrawiam serdecznie

megusek- oj tak blizej masz do mnie jak do dziewczyn:-)

dziewczyny czujecie sie jakos inaczej w kolejnej ciazy? czy tak samo?

u mnie wszystko inaczej szybke zafasolkowanie, mdlosci, zmeczenie:-D, z marta inaczej calkiem sie czulam ale coz nie jest nudno :-D

pozdrawiam

reklama
Maja gratulacje
!!!!!
Nam zostało jeszcze 11 dni do porodu:)))
Ciąża przebiegła błyskawicznie i gorzej niż pierwsza. Zmęczenie materiału a w dodatku jeszcze krótki odstep czasu między pierwszym a drugim dzieckiem....
Organizm nie zregenerował się tak jak powinien....
Trzymam za was kciuki Mamusie!!!
Megusek i Kasia na kiedy macie termin?

Do góry