reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe Mamusie po raz kolejny w ciąży

Bardzo Wam dziękuję kochane za miłe słowa :-) Narazie początki są ciężkie - rewolucje żołądkowe itp więc zazdrościć można może od drugiego trymestru ;-) :-)
Kasiu dobrze że wszystko w porządku no i fajnie że chłopak (ja tym razem wolałabym dziewczynkę ;-)

reklama
No Mamusie!!!
Coraz więcej nas!!! Gratulacje Megusek!!!
Na kiedy masz termin porodu?
My we wrzesniu i mamy kolejną córę!!!
Kasia ale ci się pofarciło, cudownie że będziesz miała parkę :))
U nas babiniec!!!
W załączeniu brzuszek w 28 tyg.

Załączniki

• PICT0036.jpg
    PICT0036.jpg
    388,6 KB · Wyświetleń: 48
Kasiu to fajnie:tak:
Ibi pieknie wygladasz:-D
Ja jak patrze na sukieneczki to mi sie chce coreczki a jak patrze na mojego Pysiaka to wole drugiego chlopaka:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczyny, ale rosnę w tej ciąży na potęgę!!
Zostało jeszcze ponad dwa miesiące a ja juz 10 kg na plusie i nadal rosnę....
Mam nadzieje że dziewczyny ze mnie wyciągną tą wagę po porodzie, bo chyba będę miała roboty po pachy i nie uktrywam że się trochę tego boję.
Mamusie powiedzcie mi z waszego doświadczenia jak to jest z dwójką dzieci?
Jak sobie oraganizowałyście czas dnia ?
Czekam na wieści!!!
Wielka buzia

Megusku i ty w ciąży??????? o kurde, ale tu się porobiło albo...podwoiło!!! super!!!wielkie gratulacje jak stąd do Krakowa!!!!! tulę mocno!!!

Ibi pięknie wyglądasz....brzuszek niesamowity!!!! ach...jak ja tęsknie za czasami z ciąży!!!!!

reklama
Aniu ano i ja też...ale przecież już rok temu na Zakrzówku mówiłam że na Kubie nie poprzestaniemy ;-) Dzięki za miłe słowa :-)

Do góry