Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wpisuje środa w nocy :-)Byłam na monitoringu, pęcherzyka już nie ma żadnego, płyn w zatoce jest, endometrium "ładne" (jakoś nie dopytałam jakie konkretne ). Było działane, także pomimo owulki po niedrożnej stronie rozpoczynam czas oczekiwania na objawy ciąży
Miałam pytać - jak seks jest w nocy, no np. w środe o 23, to liczycie ze byl w srode czy czw? wpisywalam niedawno cos takiego do apki i zgupiałam gdzie zaznaczyć
Trzymam kciuki!!! U mnie wystapiło w 2 z 2 przypadków ciąży takie krwawienie implantacyjne. Oby to zwiastowało u Ciebie dwie kreskiDziś jestem w 10 dpo. Wczoraj pod wieczór podczas korzystania z toalety zauważyłam delikatna krew jasnoróżowa ale dosłownie parę kropel. W nocy i dziś nic. Nie muszę Wam pisać o czym pomyślałam
Tak po cichu liczę na to jak 14 lat temu byłam w ciąży również miałam ale wtedy łączyłam to z zapowiedzią miesiączki. Gin odradził mi teraz ciążę z powodu wysokiego IgM boleriozy ale powiedział to już po antybiotyku i po owulacjiTrzymam kciuki!!! U mnie wystapiło w 2 z 2 przypadków ciąży takie krwawienie implantacyjne. Oby to zwiastowało u Ciebie dwie kreski