reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Jeszcze nie. Ale od 2 dni czuję, że lada moment przyjdzie.
IMG_1938.png

Ja coś dziewczyny zaczynam czuć brzuch i tak w środku mnie kluje jakby okresowo , więc może coś się szykuje ... Chociaż niby jeszcze mam 5 dni bo ale może przyjdzie wcześniej 🤔 na 26 jestem umówiona do mojej ginekolog, mam nadzieję że uda mi się już do tego czasu odebrać prawidłowe wyniki z histeroskopii bo chciałam jej je pokazać , chciałam też powtórzyć cytologię i umówić się na drożność ,ale jak okres przyjdzie jednak w terminie to niestety nie dam rady zrobić cytologii więc na drożność się nie umowie

A ja mam dziewczyny pytanie. Czy od razu przy histeroskopii można wykonać drożność? Bo zapomniałam zapytać gina na wizycie. Mi awidnosc cmv wyszła 74% więc lux i umówiłam partnera do androloga. Przeżywa tą wizytę jak nie wiem co😂🙈 Wasi faceci też tak mają?

A ja mam dziewczyny pytanie. Czy od razu przy histeroskopii można wykonać drożność? Bo zapomniałam zapytać gina na wizycie. Mi awidnosc cmv wyszła 74% więc lux i umówiłam partnera do androloga. Przeżywa tą wizytę jak nie wiem co😂🙈 Wasi faceci też tak mają?
Mój nie przeżywa jakoś bardzo. Ale po pierwszej wizycie przyszedł straumatyzowany i powiedział "obcy facet mnie po jajach brał" 😂 i może nie wspominaj chłopu, że może na takiej wizycie mieć palec w odbycie, bo jeszcze się przestraszy i nie pójdzie 😂

Mój nie przeżywa jakoś bardzo. Ale po pierwszej wizycie przyszedł straumatyzowany i powiedział "obcy facet mnie po jajach brał" 😂 i może nie wspominaj chłopu, że może na takiej wizycie mieć palec w odbycie, bo jeszcze się przestraszy i nie pójdzie 😂
😂😂😂 O USG jąder mu powiedziałam i zareagował przed tak jak Twój po ale o palcu mu nie powiem bo faktycznie nie pójdzie 🫢

reklama
Ja wczoraj byłam na wizycie z tymi wynikami, no więc ta trombofilia jest .bez heparyny nie ma szans. Z racji że mam jedno dziecko więc mam płatna 100% . Teraz włączyć Acard a heparynę dopiero jak potwierdzi na uzg że jest ciąża w prawidłowym miejscu czyli po pozytywnym teście odczekać z 10 dni na wizytę. Kurcze a gdzie bym nie czytała na forach to włączają heparynę od razu po pozytywnym teście ...
Mamy zielone światło ,owu powinnam mieć mniej więcej za 3/4 dni i nie wiem co robić ...

Do góry