reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

powtórz jutro rano albo idź na betę bo ja we wrześniu miałam podobną kreskę na pinku ale strumieniowy
też miałam z pinkami przygodę, że kilka sztuk z rzędu wyszło "pozytywnych", a beta na minusie. 😅 Tak też chyba się zdarzyło i tym razem, choć nie wiązałam wielkich nadziei z cieniem widzianym pod latarką 🙈, to jednak smuteczek. To uczucie spuchnięcia pochwy dało mi do myślenia, bo pamiętam ten stan, gdy ciążę miałam potwierdzoną. Wczoraj też piersi zrobiły się tkliwe, więc również brałam to za znak. No ale nic, matka natura wymyśliła sobie podobne objawy zbliżającego się okresu, jak i zapowiadanej ciąży, na co dałam się złapać. Czekam cierpliwie na okres. 🙈

reklama
też miałam z pinkami przygodę, że kilka sztuk z rzędu wyszło "pozytywnych", a beta na minusie. 😅 Tak też chyba się zdarzyło i tym razem, choć nie wiązałam wielkich nadziei z cieniem widzianym pod latarką 🙈, to jednak smuteczek. To uczucie spuchnięcia pochwy dało mi do myślenia, bo pamiętam ten stan, gdy ciążę miałam potwierdzoną. Wczoraj też piersi zrobiły się tkliwe, więc również brałam to za znak. No ale nic, matka natura wymyśliła sobie podobne objawy zbliżającego się okresu, jak i zapowiadanej ciąży, na co dałam się złapać. Czekam cierpliwie na okres. 🙈
wiadomo, zawsze daje to nadzieję 🥺 ściskam 🫂

Cześć dziewczyny :)
Jestem nowa na tym wątku, która nie spodziewała się testowania w listopadzie a jednak 😃
Spójrzcie na moje testy, z trzech ostatnich dni (po kolei 26, 27, 28 dzien cyklu).
Cykle mam 30dniowe, we wtorek powinna zacząć się @, i nie wiem czy mogę się cieszyć? 🫣 Piersi mam strasznie ciężkie z wielkimi błękitnymi żyłkami, sutki wrażliwe. Mam w planach pójść jutro na betę..
Zobacz załącznik 1673099Zobacz załącznik 1673100Zobacz załącznik 1673101
A czytać ze zrozumieniem ciężko Ci?
Widziałaś 1 stronę co tam napisane jest?!

Ja zawsze czytam coś, gdzie chcę się udzielić bo mogę komuś krzywdę takim pozytywnym testem wyrządzić. Tak krzywdę!! Są kobiety ,które tutaj długo, za długo siedzą i nie widziały takiego testu na oczy. A Ty sobie wbijasz z buta jak do siebie ... Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem a po drugie empatii trochę.

Nie ma okresu - to nic nie jest przesądzone.

reklama
Do góry