reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
tak, napisałam Ci, że może powiesz coś o sobie :) Ile się staracie, czy macie jakieś przeszkody?
Nazywam się
tak, napisałam Ci, że może powiesz coś o sobie :) Ile się staracie, czy macie jakieś przeszkody?
Nazywam się Kamila. Mam 29lat. Staramy się od ostatniej miesiączki- "przeszkoda" byłam ja. Lecze się na zaburzenia lękowe biorę setaloft i bałam się odstawić go na czas ciazy- po konsultacjach z lekarzami wiekszosc mowi ze lek ten należy do grupy SSRI jest często zapisywany dla ciężarnych...
... Ale jak na lękowca przystało i tak na "własną reke" zaczęłam szukać info o zażywaniu lekow w ciazy.. I tam trafiłam na to forum...

Ostatnia edycja:
A u Ciebie jak?
my nadal w staraniach też droga ciężka w tamtym roku w lutym zaszłam w ciążę w 6 cyklu starań,straciliśmy córeczkę w maju,staraliśmy się znowu o maleństwo w tamtym roku od września do grudnia bo czułam już się gotowa,zachorowałam i musieliśmy przerwać starania,chorowałam aż do marca tego roku gdzie nie było starań,w marcu przeszłam operację i teraz będzie 7 cykl starań i nadal nic..bardzo brakuje mi maluszka,czuję że po staracie jeszcze bardziej chciałabym zostać mamą,ciężko jest o tym nie myśleć kiedy już miało się te małe serduszko tak blisko siebie ❤️

my nadal w staraniach też droga ciężka w tamtym roku w lutym zaszłam w ciążę w 6 cyklu starań,straciliśmy córeczkę w maju,staraliśmy się znowu o maleństwo w tamtym roku od września do grudnia bo czułam już się gotowa,zachorowałam i musieliśmy przerwać starania,chorowałam aż do marca tego roku gdzie nie było starań,w marcu przeszłam operację i teraz będzie 7 cykl starań i nadal nic..bardzo brakuje mi maluszka,czuję że po staracie jeszcze bardziej chciałabym zostać mamą,ciężko jest o tym nie myśleć kiedy już miało się te małe serduszko tak blisko siebie ❤️
bardzo mi przykro😔 ja też po stratach czuję jeszcze wieksze pragnienie maleństwa
Trzymam mocno kciuki aby każdej z nas się udało , wszystkie staraczki na to zasługujemy🙏♥️

Dziś zrobiłam test owu i wyłapało, że faktycznie był peak wczoraj. Wczoraj działane i dziś będę molestować męża dalej 🫠

Właśnie o tobie pomyślałam bo zrobiłam dziś owu. I szczerze to u mnie nic nie wskazywało na to, że dziś będzie pik, lub zaraz przed. Wrzucam kolejno zdjęcia testu z przedwczoraj, wczoraj i dziś, więc sama widzisz, że dość spontanicznie to wypada. Wrzucam też temp, jeśli jutro nie skoczy to już nie wim nic o biologii i cala moja nadzieja w monitoringu 🙈

Załączniki

• IMG_4833.jpeg
    IMG_4833.jpeg
    2,6 MB · Wyświetleń: 76
  • IMG_4846.jpeg
    IMG_4846.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 77
  • IMG_4869.jpeg
    IMG_4869.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 75
  • IMG_4870.jpeg
    IMG_4870.jpeg
    110,2 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Właśnie o tobie pomyślałam bo zrobiłam dziś owu. I szczerze to u mnie nic nie wskazywało na to, że dziś będzie pik, lub zaraz przed. Wrzucam kolejno zdjęcia testu z przedwczoraj, wczoraj i dziś, więc sama widzisz, że dość spontanicznie to wypada. Wrzucam też temp, jeśli jutro nie skoczy to już nie wim nic o biologii i cala moja nadzieja w monitoringu 🙈
O kurcze faktycznie duży skok 😱 a o której robiłaś dziś test ? Bo bym powtórzyła. A u mnie dziś tak. Ale polecam Ci ściągnąć tą aplikację bo zdjęcia dają mi pewnośc większą 🤞 do „mój kalendarzyk „ też można dodać i wczoraj się dowiedziałam 🤭. Rób koniecznie jeszcze jutro test czy kreska jaśnieje

Załączniki

• IMG_3881.jpeg
    IMG_3881.jpeg
    56,6 KB · Wyświetleń: 64
Do góry