reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Poza tym dziewczyny ja się z Wami zegnam, bo mój mąż nagle stwierdził że nie chce drugiego dziecka. Wszystkie badania i nadzieje poszły się rypac. Nawet nie wiem czy chce być dalej z tym człowiekiem.. Po tych miesiącach starań i nadzieji.. Także życzę Wam wszystkim powodzenia

Poza tym dziewczyny ja się z Wami zegnam, bo mój mąż nagle stwierdził że nie chce drugiego dziecka. Wszystkie badania i nadzieje poszły się rypac. Nawet nie wiem czy chce być dalej z tym człowiekiem.. Po tych miesiącach starań i nadzieji.. Także życzę Wam wszystkim powodzenia
Może ma chwilowy kryzys ? Mój też raz tak mówi potem zaś mu się odmienia. Nawet przy pierwszym dziecku to ja go namówiłam bo on ciągle był nie gotowy. Potem oczywiście był zadowolony i obecnie mamy trójkę dzieci 😅 Teraz przy staraniach o czwarte zaś przerabiamy temat że niby już nie chce ale jak są dni płodne to chętny. Więc nie patrzę na jego humory tylko pilnuje cyklu żeby nie przegapić szansy 😆

a wyjaśnił dlaczego taka zmiana?

O nie… bardzo mi przykro. To nie tak miało być…

reklama
Do góry