reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Robię bo znalazłam stare testy i faktycznie na początku były słabe kreski a teraz w 9dc są ciemniejsze. Ja idę na monitoring ale to będzie jednorazowa wizyta tylko sprawdzić czy są wogole jakieś pęcherzyki bo tak to czasu nie mam bo pracuje. Moje dziecko ma już 18 miesięcy więc jest duże. Byłam ostatni raz u ginekologa w kwietniu ale wtedy nie miałam jeszcze okresu i lekarz tylko stwierdził że nie zapowiada się by owulację wróciły i miesiączki i postraszył że tak może być aż skończę karmić. Ale w lipcu dostałam pierwszy okres po porodzie i w miarę to idzie raz 40 raz 36 dni ale jest okres.
Ja mam trochę tak, że wiem, że bez monitoringu to sranie w banie te wszystkie metody, chociaż ciążę miałam właśnie z owulaków. No ale też nie mam takiego ciśnienia jak przy pierwszym podejściu, więc jak się budzi we mnie zryw żeby lecieć na diagnostykę teraz już, to szybko ten zapał mi mija 👀

reklama
no właśnie pierwszy raz robię i niby wiem, że mają być takie same albo mocniejsze ale aplikacja nie twierdzi że to peak. Teraz tak siedzę i myślę 😂
Albo to to, albo jesteś dosłownie ostatni test przed. Jak ja robiłam to dzień przed miałam zupełnie blady test (ciemniały, ale był blady) a peak pojawiał się jednorazowo i spontanicznie ;)

Albo to to, albo jesteś dosłownie ostatni test przed. Jak ja robiłam to dzień przed miałam zupełnie blady test (ciemniały, ale był blady) a peak pojawiał się jednorazowo i spontanicznie ;)
No właśnie miałam robić wieczór. Ale piłam dużo wody, soku i kawy bo urodziny mamy. No nic jutro zrobię. Może uda się pomęczyć chłopa dziś jeszcze 😁

Załączniki

• IMG_2993.jpeg
    IMG_2993.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 74
Dziewczyny, a wiecie może czy dalej są badania w holsamed? Ktoś z was robił może w niedalekiej przeszłości i wie jakie kryteria trzeba spełnić tak realistycznie, co oni sprawdzają?

reklama
Do góry