reklama
staraczka33
Fanka BB :)
a jak często robisz testy? Co pokazuje Premom, jaką wartość wskaźnika? I czy z kalendarza teraz wychodzi, że powinnaś mieć owu?Czemu mam normalnie bóle owulacyjne ale testy nie pokazały pika ? Czuję jajnik i delikatnie krzyże …
Aksamitka28
Wtrącę się, bo biochem to moje drugie imię Po każdym biochemie miałam normalnie owulację ale nie zdarzyło się się zajść w ciążę cykl za cyklem . Przed aktualną ciążą miałam 4 biochemy i wypadały średnio co 2-3 miesiące W aktualną ciążę zaszłam w pierwszym cyklu z zielonym światłem po mrożeniu nadżerki i odpukać lecimy 31 tydzień. W sumie to moja 7 ciąża i będzie drugie dziecko. Po pierwszym poronieniu w 7 tygodniu miałam wszystkie cykle krótsze, równo po 25 dni i z takim cyklem począł się mój syn . Teraz po każdym biochemie okres jak mordkę 28 dniPrzepraszam, ostatnie pytanie. Czy w kolejnym cyklu po biochemie miałyście normalnie owulację itp? Czy wszystko rozjechane będzie? Myślę jak się do ginekologa poumawiać…
Patka2207
dziś 3 dzień robiłam, a to mój pierwszy raz z testami i się uczę. Według aplikacji we wtorek. Teraz jestem w pracy zrobić po powrocie ?a jak często robisz testy? Co pokazuje Premom, jaką wartość wskaźnika? I czy z kalendarza teraz wychodzi, że powinnaś mieć owu?
Załączniki
staraczka33
ja bym zrobiła jeszcze raz, żeby zobaczyć czy ciemnieje. Bo kreska dziś była delikatnie ciemniejsza i chciałabym zobaczyć, czy to nie przypadek. Jeśli dalej byłaby słaba kreska to wróciłabym do testowania raz dzienniedziś 3 dzień robiłam, a to mój pierwszy raz z testami i się uczę. Według aplikacji we wtorek. Teraz jestem w pracy zrobić po powrocie ?
spoko23
A jesteś pewna, że to jajnik? W brzuchu może bolec/kłuć dużo rzeczy, niekoniecznie jajniki, łatwo można się pomylić. A jak sytuacja ze śluzem? Jak dlugie masz cykle? Wg tych testów do peaku jeszcze faktycznie brakujedziś 3 dzień robiłam, a to mój pierwszy raz z testami i się uczę. Według aplikacji we wtorek. Teraz jestem w pracy zrobić po powrocie ?
staraczka33
jeny… czyli ta nadżerka była prawdopodobna przyczyną biochemow? Współczuję Ci doświadczeń i cieszę się, że w końcu się doczekałaś „nudnej” ciąży.Wtrącę się, bo biochem to moje drugie imię Po każdym biochemie miałam normalnie owulację ale nie zdarzyło się się zajść w ciążę cykl za cyklem . Przed aktualną ciążą miałam 4 biochemy i wypadały średnio co 2-3 miesiące W aktualną ciążę zaszłam w pierwszym cyklu z zielonym światłem po mrożeniu nadżerki i odpukać lecimy 31 tydzień. W sumie to moja 7 ciąża i będzie drugie dziecko. Po pierwszym poronieniu w 7 tygodniu miałam wszystkie cykle krótsze, równo po 25 dni i z takim cyklem począł się mój syn . Teraz po każdym biochemie okres jak mordkę 28 dni
Patka2207
no właśnie jajnik i skurcze lekkie na środku. Czuję od dziś, ze mi mokro dopiero. Teraz to tak 27/30. Nie piłam 2h przed testem i starałam się nie chodzić do łazienki. Zobaczymy jak to dalej pójdzie. Gdyby nie testy to myślała bym, że to owu …A jesteś pewna, że to jajnik? W brzuchu może bolec/kłuć dużo rzeczy, niekoniecznie jajniki, łatwo można się pomylić. A jak sytuacja ze śluzem? Jak dlugie masz cykle? Wg tych testów do peaku jeszcze faktycznie brakuje
reklama
StaraStaraczka
Dzięki za odpowiedź. No nic, zobaczymy. Planowo miałam mieć okres w niedzielę to się okaże kiedy przyjdzie. I na pewno ogarnę monitoring w kolejnym cyklu…Wtrącę się, bo biochem to moje drugie imię Po każdym biochemie miałam normalnie owulację ale nie zdarzyło się się zajść w ciążę cykl za cyklem . Przed aktualną ciążą miałam 4 biochemy i wypadały średnio co 2-3 miesiące W aktualną ciążę zaszłam w pierwszym cyklu z zielonym światłem po mrożeniu nadżerki i odpukać lecimy 31 tydzień. W sumie to moja 7 ciąża i będzie drugie dziecko. Po pierwszym poronieniu w 7 tygodniu miałam wszystkie cykle krótsze, równo po 25 dni i z takim cyklem począł się mój syn . Teraz po każdym biochemie okres jak mordkę 28 dni