reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Ja dalej czekam… Dziwne u Ciebie, że takie testy a beta niska…
ja tak miałam w marcu😞 progesteron 21 ipierwsza beta 6,5 kreski blade ale bardzo dobrze widoczne to była sobota a w pn kreski tak samo widoczne a beta 2,2 progesteron 3
Nie mogłam w to uwierzyć że przy takich wartościach testy były tak dobrze wybarwione we wtorek już było po wszystkim @ przyszła

ja tak miałam w marcu😞 progesteron 21 ipierwsza beta 6,5 kreski blade ale bardzo dobrze widoczne to była sobota a w pn kreski tak samo widoczne a beta 2,2 progesteron 3
Nie mogłam w to uwierzyć że przy takich wartościach testy były tak dobrze wybarwione we wtorek już było po wszystkim @ przyszła
No ja planowo okres dopiero w niedzielę. Więc mam oczywiście nadzieje i liczę na to, że będzie ok, ale beta była jednak malutka malutka.

Była malutka, bo wcześnie wykryta u mnie teraz nie pyklo, ale z synkiem też moja pierwsza beta była 5 :)🤞
Tak. Wykryta od razu po pierwszym pozytywnym teście. Dzień wcześniej wieczorem był porządnie negatywny. Wiem, że beta musi od czegoś zacząć i gdzieś wystartować. Dam znać jak kiedyś będą wyniki

To byłoby na tyle 😢😢😢

Załączniki

• IMG_1399.png
    IMG_1399.png
    81,3 KB · Wyświetleń: 185
reklama
Do góry