reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
I koniec starań? Opuszczasz nas?🥺
Ja bym nie chciała Was opuszczać ale to zależy od mojego męża. Póki co twierdzi że kończy starania. Zobaczymy co powie w grudniu. Ale przy moich nieregularnych cyklach to ja nigdy nie wiem kiedy jest owulacja a nie ma tak często czasu by uprawiać sex co drugi dzień cały cykl.
A tak z innej beczki. Zastanawiałam się czy zęby a właściwie ich stan ma wpływ na zajście w ciążę. Może to głupio brzmi ale gdzieś słyszałam że może tak byc a mi przyda się wizyta bo zawsze zwlekam z tym ile się da 🤦
Tak, zęby mają ogromny wpływ na płodność. Był post o tym na akademiaplodnosci :-) Ginekolodzy też często o tym mówią .

Jak to mówią póki nie ma @ to jest nadzieja. Więc jeszcze pewnie zatestuje w niedługim czasie. Wg aplikacji owu miałam tydzień temu w czwartek więc jeszcze mogło dziś być za wcześnie na testowanie 😅

Ja bym nie chciała Was opuszczać ale to zależy od mojego męża. Póki co twierdzi że kończy starania. Zobaczymy co powie w grudniu. Ale przy moich nieregularnych cyklach to ja nigdy nie wiem kiedy jest owulacja a nie ma tak często czasu by uprawiać sex co drugi dzień cały cykl.

Tak, zęby mają ogromny wpływ na płodność. Był post o tym na akademiaplodnosci :-) Ginekolodzy też często o tym mówią .

Jak to mówią póki nie ma @ to jest nadzieja. Więc jeszcze pewnie zatestuje w niedługim czasie. Wg aplikacji owu miałam tydzień temu w czwartek więc jeszcze mogło dziś być za wcześnie na testowanie 😅
Pewnie że zatestuj. Na dobrą sprawę to nawet do zagnieżdżenia mogłoby jeszcze nie dojść więc tak🫶

Ja uznałam, że jak raz to statystyka / pech / nazwijmy jak chcemy / zdarza się. Chociaż jak mam gorszy dzień jak dzisiaj to sobie wkręcam jakieś debilizmy ale chyba po prostu potrzebuję odpocząć
apropo debilizmów, to ja myślę czasem, że może ja powinnam nie mieć dzieci, a walczę jak ten głupek z naturą 🤷‍♀️ życie za mnie zdecydowało, że nie powinnam być matką a ja działam wbrew naturze

reklama
Do góry