reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Kuzynka ostatnio była na usg ona jest lekarzem, a lekarka i tak ją jak idiotkę traktowała, głupot jej naopowiadała strasznych w dodatku jeszcze mówiła do niej jakby jej miało nie być na badania stać prywatnie także niektórzy muszą, bo się uduszą 🤡

Ja ostanio jak byłam z synem w szpitalu to leżała jego karta i wyniki badań. I zerkam na nią. A pielęgniarka, że po co tam zaglądam. Mówię że chce sobie zobaczyć, a ta do mnie ze Pani nic na pewno z tego nie zrozumiała 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️ A przecież ona nie wie kim jestem z zawodu

Myślę, że mogłam zrozumieć więcej już Ona

Ja od 3 w nocy nie spałam dziś bo na wymioty mnie ciaglo. O 7 jak wstałam do pracy to wkoncu zwymiotowałam. Niestety nie mogłam wziazc dziś wolnego mimo choroby. Ledwo dotrwałam do 16 , cały czas mnie na wymioty ciagło, udało mi się podjechać do labo na beta HCG i progesteron ale było to koło 12 i pani mówiła że hormony robią do 10 ale ostatecznie mi pobrała. Czekam na wyniki bo jeśli to nie ciąża to znaczy że się zatrulam albo mam wirusa. Obstawiam to ostatnie bo nigdy w ciąży na tak wczesnym etapie nie wymiotowałam 😅 Teraz nie wiem czy dziś będą wyniki czy jutro dopiero albo co gorsza w poniedziałek.

Ja ostanio jak byłam z synem w szpitalu to leżała jego karta i wyniki badań. I zerkam na nią. A pielęgniarka, że po co tam zaglądam. Mówię że chce sobie zobaczyć, a ta do mnie ze Pani nic na pewno z tego nie zrozumiała 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️ A przecież ona nie wie kim jestem z zawodu

Myślę, że mogłam zrozumieć więcej już Ona
to jest jakiś cyrk.
Dlatego ja idę do innego lekarza chce sprawdzić co powie.
Moja obecna ginekolog mam rażenie że uważa: skoro zachodzę to jest oki
Tylko czemu 3 razy pod rząd poronienie.Wymusilam żeby powiedziała jakie badania mogę zrobić to dała mi pakiet jak stwierdziła taki podstawowy no i wszystko według niej mamy się starać dalej a mi nie daje to spokoju że może coś jeszcze powinnam zrobić ,chciałabym mieć spokojną głowę że wrazie w zrobiłam wszystko co moglam

witam was, jestem mamą córki z lutego tego roku, nie wiem jak to możliwe ale w 21 dniu cyklu test wyszedł pozytywny. jutro jest termin miesiączki, kupiłam inne testy i nadal sa pozytywne. z miesiączki termin porodu wypada na 10.08

Załączniki

• IMG_0276.jpeg
    IMG_0276.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 77
reklama
to jest jakiś cyrk.
Dlatego ja idę do innego lekarza chce sprawdzić co powie.
Moja obecna ginekolog mam rażenie że uważa: skoro zachodzę to jest oki
Tylko czemu 3 razy pod rząd poronienie.Wymusilam żeby powiedziała jakie badania mogę zrobić to dała mi pakiet jak stwierdziła taki podstawowy no i wszystko według niej mamy się starać dalej a mi nie daje to spokoju że może coś jeszcze powinnam zrobić ,chciałabym mieć spokojną głowę że wrazie w zrobiłam wszystko co moglam
Ja bym awanturę zrobiła. Po 3 poronieniu należy Ci się pogłębiona diagnostyka a nie jakieś zwykłe badania 😫 jaja sobie babka robi czy co? Każda stracona ciąża to obciążenie dla kobiety. Nie myslałaś nad zmianą giną?

Do góry