reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

witam was, jestem mamą córki z lutego tego roku, nie wiem jak to możliwe ale w 21 dniu cyklu test wyszedł pozytywny. jutro jest termin miesiączki, kupiłam inne testy i nadal sa pozytywne. z miesiączki termin porodu wypada na 10.08
gratulacje, zapraszam Cię na mamuśki, tam są dziewczyny, które tak jak Ty są w ciąży.
Tutaj są dziewczyny które starają się o ciąże.
Wklejam zrzut z pierwszej strony:
1732906801963.png

Powodzenia

reklama
a ile dpo jesteś?
Nie wiem bo byłam raz na monitoringu koło 10dc i wtedy tylko dowiedziałam się że są pęcherzyki i ładne endometrium bez żadnych szczegółowych informacji, tyle że jeszcze muszą podróż i prędko owulacji nie bedzie. Dziś 27dc a mam różne nawet 40 dni cykle. Testów owu nie robię bo karmię piersią i ponoć wtedy nic nie wyjdzie. Biorę tabsy na zatrzymanie laktacji ale nadal mam mleko. Ponoć nie zaburzają cyklu 😅

A tak z innej beczki. Zastanawiałam się czy zęby a właściwie ich stan ma wpływ na zajście w ciążę. Może to głupio brzmi ale gdzieś słyszałam że może tak byc a mi przyda się wizyta bo zawsze zwlekam z tym ile się da 🤦

A tak z innej beczki. Zastanawiałam się czy zęby a właściwie ich stan ma wpływ na zajście w ciążę. Może to głupio brzmi ale gdzieś słyszałam że może tak byc a mi przyda się wizyta bo zawsze zwlekam z tym ile się da 🤦
Tak, to nie jest głupie, jeśli zeby są w złym stanie to powoduje stan zapalny i może mieć negatywny wpływ na zajścię w ciążę.

reklama
Do góry