reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Tylko tak mówi 😁
Zobaczymy ale on potrafi być uparty
Nie wiem czy jest sens iść we wtorek do lekarza bo czy ona coś zobaczy jak beta nawet nie 40 a @ trwa w najlepsze? Jeśli to cp to jeszcze będę się długo bujać, ale może jednak tylko biochem, czy lekarz jest w stanie coś powiedzieć na tym etapie? Mam wrażenie ze moje życie to jakiś mało śmieszny żart i siedzę i wyję
Jak progesteron 1 to raczej nie ma złudzeń :-( Przykro mi.
Dał ci jakieś argumenty? Albo skąd taka nagła zmiana decyzji?
My już mamy 3 dzieci 😅 To był mój pomysł z 4 i mówił że on już by pasował ale jak przyszło co do czego to był chętny na działanie aż do dziś kiedy uznał że 3 to już w sam raz na jego siły i nie chce zaś przeżywać ciąży i porodu (był przy wszystkich) 😅
W sensie przytulanie go meczy? 😈
Wizja opieki nad 4 dzieci 🤣 Sexy lubi ale nie bez zabezpieczenia 🫣

No nic , nie będę go namawiać jak tego nie czuje. Jak się w tym cyklu nie uda to pójdę sobie przynajmniej wkoncu zrobić depilację laserowa bo myślę nad tym od dłuższego czasu. Czas zadbać o siebie :-)

Zobaczymy ale on potrafi być uparty

Jak progesteron 1 to raczej nie ma złudzeń :-( Przykro mi.

My już mamy 3 dzieci 😅 To był mój pomysł z 4 i mówił że on już by pasował ale jak przyszło co do czego to był chętny na działanie aż do dziś kiedy uznał że 3 to już w sam raz na jego siły i nie chce zaś przeżywać ciąży i porodu (był przy wszystkich) 😅

Wizja opieki nad 4 dzieci 🤣 Sexy lubi ale nie bez zabezpieczenia 🫣

No nic , nie będę go namawiać jak tego nie czuje. Jak się w tym cyklu nie uda to pójdę sobie przynajmniej wkoncu zrobić depilację laserowa bo myślę nad tym od dłuższego czasu. Czas zadbać o siebie :-)
Noo chyba 0.7 czy jakoś tak, już nie sprawdzam nawet, liczę ze to tylko poronienie a nie cp. I czekam, jakoś muszę dotrwać do wizyty

Dziewczyny ale ja mam spore krwawienie od wczoraj i pozamaciczna na koncie… progesteron poniżej 1, już nawet nie chce wchodzić na stronę z wynikami🫣
Bardzo mi przykro 😢😢
Po cichu liczyłam,że betabi próg pójdą Ci w górę a te krwawienie to będzie oczyszczający się krwiak..
Jakkolwiek by to zabrzmiało, lepiej żebyś przechodziła biochema niż CP 😢 .
Wiem,że Ci jest okropnie ciężko dlatego tulę wirtualnie 🫂

Badaliście się z mężem?

Bardzo mi przykro 😢😢
Po cichu liczyłam,że betabi próg pójdą Ci w górę a te krwawienie to będzie oczyszczający się krwiak..
Jakkolwiek by to zabrzmiało, lepiej żebyś przechodziła biochema niż CP 😢 .
Wiem,że Ci jest okropnie ciężko dlatego tulę wirtualnie 🫂

Badaliście się z mężem?
Tez bym wolała biochema, jest na to jeszcze szansa skoro beta trochę wzrosła ale jednak pojawiło się krwawienie?
Badania miałam zrobić gdyby przez pół roku nie pykło, bo ostatnio za jedynym razem się udało (a wlasciwie nie udało), więc zrzucono to na pecha. Żałuję, że testowałam i badałam betę

Tez bym wolała biochema, jest na to jeszcze szansa skoro beta trochę wzrosła ale jednak pojawiło się krwawienie?
Badania miałam zrobić gdyby przez pół roku nie pykło, bo ostatnio za jedynym razem się udało (a wlasciwie nie udało), więc zrzucono to na pecha. Żałuję, że testowałam i badałam betę
Myślę, że dobrze że badalas betę bo jakby przypadkiem rosła to byś nawet nie wiedziała bo myślałbyś, że zaczynasz nowy cykl. Sama wiesz że cp to zagrożenie dla życia. Zrób w poniedziałek jeszcze byś wiedziała na czym stoisz.

Myślę, że dobrze że badalas betę bo jakby przypadkiem rosła to byś nawet nie wiedziała bo myślałbyś, że zaczynasz nowy cykl. Sama wiesz że cp to zagrożenie dla życia. Zrób w poniedziałek jeszcze byś wiedziała na czym stoisz.
No i właśnie dlatego wolałabym jej nie robić niż teraz cały weekend się stresować ze to znów cp bo i tak nic nie będzie widać a ja bym uznała ze @ się spóźniła

Ja sobie obiecałam, że jeśli wznowimy starania to testować będę tylko 1-2 dni po spóźniającym się okresie… nie wcześniej.

No i właśnie dlatego wolałabym jej nie robić niż teraz cały weekend się stresować ze to znów cp bo i tak nic nie będzie widać a ja bym uznała ze @ się spóźniła
Bądź dobrej myśli, że to tylko Biochem, przyciągaj te lepsze myśli… wiem, że łatwo mówić ale próbuję cię wesprzeć bo miesiąc temu to przechodziłam. Na pocieszenie ci powiem, że ja przy cp nie krwawiłam jakoś mocno tylko bardziej plamiłam, a z tego co ty piszesz to masz normalne krwawienie.

reklama
Ja sobie obiecałam, że jeśli wznowimy starania to testować będę tylko 1-2 dni po spóźniającym się okresie… nie wcześniej.
Ja następnym razem chyba z 4 dni po najdłuższym możliwym cyklu a nie tak jak teraz, bo raz ze odchodzę od zmysłów a dwa ze się zdążyłam nakręcić ze może być dobrze. Ale czuję się inaczej niż przy cp rok temu a wraz z pojawieniem się @ zeszło całe napięcie z ciała, tkliwość etc

Do góry