reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Hej!
Napisz coś o sobie 😉 ile masz lat, jak długo się staracie?

Mam 33 lata i 2 dzieci Starszy 12 lat i tu problemu nie było ... 5 miesięcy i ciąża. Więc w mojej głowie powstała myśl ... No zaplanuję ciążę 3-6 miesięcy ciąża będzie i dlatego decyzję o kolejnym dziecku odwlekalam bo stres, bo to nie czas itd. A przecież jak będę chciała to ciąża zaraz będzie . I tu zderzyłam się z ,,murem" o drugie dziecko staraliśmy się ponad 7 lat . Udało się dzięki klinice i IUI . I mam 15 miesięcznego drugiego synka. Nauczona tym że nie zawsze jest pięknie postanowiliśmy starać się od razu o 3 i tak staramy się faktycznie można powiedzieć od początku roku. Dałam sobie czas do końca roku i jeżeli nie stanie się ,,cud" to znów zaczynamy drogę z badaniami i kliniką i będę chciała podejść do IUI.

reklama
Mam 33 lata i 2 dzieci Starszy 12 lat i tu problemu nie było ... 5 miesięcy i ciąża. Więc w mojej głowie powstała myśl ... No zaplanuję ciążę 3-6 miesięcy ciąża będzie i dlatego decyzję o kolejnym dziecku odwlekalam bo stres, bo to nie czas itd. A przecież jak będę chciała to ciąża zaraz będzie . I tu zderzyłam się z ,,murem" o drugie dziecko staraliśmy się ponad 7 lat . Udało się dzięki klinice i IUI . I mam 15 miesięcznego drugiego synka. Nauczona tym że nie zawsze jest pięknie postanowiliśmy starać się od razu o 3 i tak staramy się faktycznie można powiedzieć od początku roku. Dałam sobie czas do końca roku i jeżeli nie stanie się ,,cud" to znów zaczynamy drogę z badaniami i kliniką i będę chciała podejść do IUI.
Ojej to faktycznie długo te starania trwają. A chodzisz na monitoring cyklu ? Wiesz czy są owulacje ? Trzymam kciuki by się udało jeszcze w tym roku :-)

Macie zdiagnozowane jakieś problemy? Trzymam kciuki ✊🏻

Ojej to faktycznie długo te starania trwają. A chodzisz na monitoring cyklu ? Wiesz czy są owulacje ? Trzymam kciuki by się udało jeszcze w tym roku :-)

Macie zdiagnozowane jakieś problemy? Trzymam kciuki ✊🏻

Teraz jeszcze nie badałam niczego. Przy drugim i tych 7 letnich staraniach w końcu wyszło że problem jest po stronie męża tz nasienie jest słabe. Dziękuję za kciuki. Od 2 dni miałam nadzieję że się udało na zasadzie ,, osłabiony organizm " to z ciążą łatwiej. Bo cały listopada jestem chora ale dziś na teście biel więc pewnie @ przyjdzie później przez tą chorobę

reklama
Do góry