reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Cześć nie wiem czy dobrze trafiłam :) skierowano mnie tu że chętnie przyjmiecie nową osobę :) Nie zapisuje się na testowanie bo ... Chyba to nie ma sensu... Niby @ powinna przyjść 2 dni temu to dziś na teście biel. Przyjmiecie mnie do ,,paczki"?
Hej!
Napisz coś o sobie 😉 ile masz lat, jak długo się staracie? ☺️

Hej!
Napisz coś o sobie 😉 ile masz lat, jak długo się staracie?

Mam 33 lata i 2 dzieci Starszy 12 lat i tu problemu nie było ... 5 miesięcy i ciąża. Więc w mojej głowie powstała myśl ... No zaplanuję ciążę 3-6 miesięcy ciąża będzie i dlatego decyzję o kolejnym dziecku odwlekalam bo stres, bo to nie czas itd. A przecież jak będę chciała to ciąża zaraz będzie . I tu zderzyłam się z ,,murem" o drugie dziecko staraliśmy się ponad 7 lat . Udało się dzięki klinice i IUI . I mam 15 miesięcznego drugiego synka. Nauczona tym że nie zawsze jest pięknie postanowiliśmy starać się od razu o 3 i tak staramy się faktycznie można powiedzieć od początku roku. Dałam sobie czas do końca roku i jeżeli nie stanie się ,,cud" to znów zaczynamy drogę z badaniami i kliniką i będę chciała podejść do IUI.

Mam 33 lata i 2 dzieci Starszy 12 lat i tu problemu nie było ... 5 miesięcy i ciąża. Więc w mojej głowie powstała myśl ... No zaplanuję ciążę 3-6 miesięcy ciąża będzie i dlatego decyzję o kolejnym dziecku odwlekalam bo stres, bo to nie czas itd. A przecież jak będę chciała to ciąża zaraz będzie . I tu zderzyłam się z ,,murem" o drugie dziecko staraliśmy się ponad 7 lat . Udało się dzięki klinice i IUI . I mam 15 miesięcznego drugiego synka. Nauczona tym że nie zawsze jest pięknie postanowiliśmy starać się od razu o 3 i tak staramy się faktycznie można powiedzieć od początku roku. Dałam sobie czas do końca roku i jeżeli nie stanie się ,,cud" to znów zaczynamy drogę z badaniami i kliniką i będę chciała podejść do IUI.
Ojej to faktycznie długo te starania trwają. A chodzisz na monitoring cyklu ? Wiesz czy są owulacje ? Trzymam kciuki by się udało jeszcze w tym roku :-)

Macie zdiagnozowane jakieś problemy? Trzymam kciuki ✊🏻

Ojej to faktycznie długo te starania trwają. A chodzisz na monitoring cyklu ? Wiesz czy są owulacje ? Trzymam kciuki by się udało jeszcze w tym roku :-)

Macie zdiagnozowane jakieś problemy? Trzymam kciuki ✊🏻

Teraz jeszcze nie badałam niczego. Przy drugim i tych 7 letnich staraniach w końcu wyszło że problem jest po stronie męża tz nasienie jest słabe. Dziękuję za kciuki. Od 2 dni miałam nadzieję że się udało na zasadzie ,, osłabiony organizm " to z ciążą łatwiej. Bo cały listopada jestem chora ale dziś na teście biel więc pewnie @ przyjdzie później przez tą chorobę

reklama
Do góry