reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
A ja już mogę rozpocząć wkręcanie sobie, że jest cionsz 🤣🤣 Tym razem największy objaw to…. (Werble)………… brak objawów 😎😂
Ja dziś 9dpo i jedyne co to, że się ujowo czuję. Zimno mi (24 stopnie na termometrze 😂) głowa mnie boli i spać mi się chce ale to pewnie przez nocki … I piersi bolą jak przed okresem
Boję się normalnie testować
Edid cały czas podjadam 😂

A ja już mogę rozpocząć wkręcanie sobie, że jest cionsz 🤣🤣 Tym razem największy objaw to…. (Werble)………… brak objawów 😎😂
a to bardzo dobry objaw na który czekam za każdym cyklem 😂 jak tylko piersi mnie zaczynają boleć albo czuję podbrzusze to już sobie myślę że PMS i zbliżający się okres idzie 🙃

a to bardzo dobry objaw na który czekam za każdym cyklem 😂 jak tylko piersi mnie zaczynają boleć albo czuję podbrzusze to już sobie myślę że PMS i zbliżający się okres idzie 🙃
Moja ostatnia ciąża w kwietniu była zaskoczeniem. I dopóki nie wiedziałam, że zaszłam to czułam się tak jakby okres miał przyjść lada chwila, dosłownie za sekundę. Takie: za 3…2…1… 🩸

Moja ostatnia ciąża w kwietniu była zaskoczeniem. I dopóki nie wiedziałam, że zaszłam to czułam się tak jakby okres miał przyjść lada chwila, dosłownie za sekundę. Takie: za 3…2…1… 🩸
ja miałam to samo 🤣 3 dni przed przed spodziewaną miesiączką mówiłam mojemu facetowi że okres zaraz dostanę bo brzuch identycznie mnie pobolewał,cycki to samo,zrobiłam
tego samego dnia co to mówiłam test ciążowy bo mieliśmy pić lampkę wina i negatyw to już pomyślałam że ok na pewno nic nie ma 😂 później tak chodziłam parę dni i okresu nadal nie było, dzień po terminie miesiączki przypomniałam sobie że powinnam już ją dostać bo znowu poczułam te bóle miesiączkowe a krwi zero, zrobiłam ostatni test jaki miałam bo mnie podkusiło a tam od razu dwie krechy 🥹

reklama
Ja dziś 9dpo i jedyne co to, że się ujowo czuję. Zimno mi (24 stopnie na termometrze 😂) głowa mnie boli i spać mi się chce ale to pewnie przez nocki … I piersi bolą jak przed okresem
Boję się normalnie testować
Edid cały czas podjadam 😂
Ja też się tak czuję (bez nocek) 😂 i spać mi się chce cały czas. Ja się nie mogę już doczekać testowania. Nie wiem jak wytrzymam jeszcze 6 dni🙈

Do góry