morticia_adams
Fanka BB :)
Hej, zapisałam Cię na ławeczkę, ale czy mogłabyś coś nam napisać o sobie ? Ile masz lat, ile czasu się staracie?Na ławeczkę poproszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, zapisałam Cię na ławeczkę, ale czy mogłabyś coś nam napisać o sobie ? Ile masz lat, ile czasu się staracie?Na ławeczkę poproszę
Ja dziś 9dpo i jedyne co to, że się ujowo czuję. Zimno mi (24 stopnie na termometrze ) głowa mnie boli i spać mi się chce ale to pewnie przez nocki … I piersi bolą jak przed okresemA ja już mogę rozpocząć wkręcanie sobie, że jest cionsz Tym razem największy objaw to…. (Werble)………… brak objawów
a to bardzo dobry objaw na który czekam za każdym cyklem jak tylko piersi mnie zaczynają boleć albo czuję podbrzusze to już sobie myślę że PMS i zbliżający się okres idzieA ja już mogę rozpocząć wkręcanie sobie, że jest cionsz Tym razem największy objaw to…. (Werble)………… brak objawów
Moja ostatnia ciąża w kwietniu była zaskoczeniem. I dopóki nie wiedziałam, że zaszłam to czułam się tak jakby okres miał przyjść lada chwila, dosłownie za sekundę. Takie: za 3…2…1…a to bardzo dobry objaw na który czekam za każdym cyklem jak tylko piersi mnie zaczynają boleć albo czuję podbrzusze to już sobie myślę że PMS i zbliżający się okres idzie
ja miałam to samo 3 dni przed przed spodziewaną miesiączką mówiłam mojemu facetowi że okres zaraz dostanę bo brzuch identycznie mnie pobolewał,cycki to samo,zrobiłamMoja ostatnia ciąża w kwietniu była zaskoczeniem. I dopóki nie wiedziałam, że zaszłam to czułam się tak jakby okres miał przyjść lada chwila, dosłownie za sekundę. Takie: za 3…2…1…
Ja też się tak czuję (bez nocek) i spać mi się chce cały czas. Ja się nie mogę już doczekać testowania. Nie wiem jak wytrzymam jeszcze 6 dniJa dziś 9dpo i jedyne co to, że się ujowo czuję. Zimno mi (24 stopnie na termometrze ) głowa mnie boli i spać mi się chce ale to pewnie przez nocki … I piersi bolą jak przed okresem
Boję się normalnie testować
Edid cały czas podjadam