Bambi199027
Fanka BB :)
Tak. Ja już zaliczyłam Grudniowe i Czerwcowe mamy.Razem byłyśmy na Grudniowkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Ja już zaliczyłam Grudniowe i Czerwcowe mamy.Razem byłyśmy na Grudniowkach
Tak, Rybelsus. Dość uporczywe zaparcia. Zaczęło się po miesiącu, po zwiększeniu dawki z 3 mg na 7 mg. Przy mniejszej dawce chudłam prawidłowo i super się czułam. Po zwiekszeniu dawki zaczęły się problemy. Musiałam odstawić, a samo dojście do normy z tym problemem w zasadzie trwało 1.5 miesiąca. Niestety, to że pije ogólnie malo wody na pewno też miało wpływ.Czy dobrze pamiętam, że brałaś Rybelsus (jeśli dobrze pamiętam)? Jakie miałaś skutki uboczne?
Mnie też święta nie będą cieszyć przez jakiś czasJeśli nie straciłabym ciąży, to termin porodu miałabym na wigilię Nie wiem jak w tym roku zniosę święta