reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Czy dobrze pamiętam, że brałaś Rybelsus (jeśli dobrze pamiętam)? Jakie miałaś skutki uboczne?
Tak, Rybelsus. Dość uporczywe zaparcia. Zaczęło się po miesiącu, po zwiększeniu dawki z 3 mg na 7 mg. Przy mniejszej dawce chudłam prawidłowo i super się czułam. Po zwiekszeniu dawki zaczęły się problemy. Musiałam odstawić, a samo dojście do normy z tym problemem w zasadzie trwało 1.5 miesiąca. Niestety, to że pije ogólnie malo wody na pewno też miało wpływ.

Bardzo mi przykro dziewczyny z powodu tych przykrych doświadczeń. :(

U mnie drugi dzień spadku temperatury, nie wiem czy jest sens w ogóle testować jutro. Aplikacja potencjalny termin porodu wyznaczyła na urodziny męża... Myślałam, że to znak od losu, a tu niestety.

reklama
Do góry