reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Tak, ale miałam 5 miesięcy przerwy i potem 10 miesięcy starań
Tylko ja do tego mam PCO więc nie zawsze mam owulację, często są one późne i pewnie ich jakoś jest też różna
też miałam przerwę. W grudniu cp a w czerwcu wróciliśmy. Robię badania i wszystko dobrze, a psycholog mi mówi żebym na razie dała sobie czas. A ja nie potrafię. Miałam jeszcze łyżeczkowanie i nie wiem czemu cały czas mam wrażanie, że mnie uszkodzili….

reklama
Czy dobrze pamiętam, że brałaś Rybelsus (jeśli dobrze pamiętam)? Jakie miałaś skutki uboczne?
Tak, Rybelsus. Dość uporczywe zaparcia. Zaczęło się po miesiącu, po zwiększeniu dawki z 3 mg na 7 mg. Przy mniejszej dawce chudłam prawidłowo i super się czułam. Po zwiekszeniu dawki zaczęły się problemy. Musiałam odstawić, a samo dojście do normy z tym problemem w zasadzie trwało 1.5 miesiąca. Niestety, to że pije ogólnie malo wody na pewno też miało wpływ.

Bardzo mi przykro dziewczyny z powodu tych przykrych doświadczeń. :(

U mnie drugi dzień spadku temperatury, nie wiem czy jest sens w ogóle testować jutro. Aplikacja potencjalny termin porodu wyznaczyła na urodziny męża... Myślałam, że to znak od losu, a tu niestety.

reklama
Do góry