Gabson123
Fanka BB :)
WidzęDziewczyny jesuuuu, jprdl.
Przed chwilą zrobiłam jeszcze dla pewności. 23 dc. Duch, cień cienia...sama nie wiem.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WidzęDziewczyny jesuuuu, jprdl.
Przed chwilą zrobiłam jeszcze dla pewności. 23 dc. Duch, cień cienia...sama nie wiem.
17 miałam pik, cykl ostatni 28 dni.Widzęjutro rano koniecznie powtórka . Wiesz ile dni teoretycznie jesteś po owu ?
czyli dzisiaj 12 dni od piku?17 miałam pik, cykl ostatni 28 dni.
na to wyglądaczyli dzisiaj 12 dni od piku?
Widzę cień.Dziewczyny jesuuuu, jprdl.
na to wyglądarano wyrwę się na betę, potem w piątek. Proga też robić?
Róbna to wyglądarano wyrwę się na betę, potem w piątek. Proga też robić?
Ja bym zrobiła.na to wyglądarano wyrwę się na betę, potem w piątek. Proga też robić?
kurde, laska, jak ja trzymam kciuki za te betę! Będziesz jeszcze sikać?Dziewczyny jesuuuu, jprdl.
ohoho, kolejnaDziewczyny jesuuuu, jprdl.