reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

A tak uzupełniając, że mi się go już nie chce brać, to biorę go od maja, po 6 tabletek dziennie. I ciąży jak nie było, tak nie ma. Już mi się totalnie nie chce o nim myśleć, zamawiać go z neta, bo w aptece nie ma, czekać na paczkę, w sumie nawet już mi szkoda na to kasy. I się tak po prostu zastanawiam, na ile mi się wydłuży cykl po tym jak odstawie a na ile mi to da złudną nadzieję w stylu "póki nie ma miesiączki jest szansa na ciążę".
Przyszły cykl ostatni raz wypróbuję Miovelie bo się przy sprzątaniu okazało, że mam jeszcze jedną paczkę 🤦‍♀️ a tak to zostane tylko przy witaminach.

@Ceonis kupiłam Puerie Uno 😁
też biere puerie

reklama
A tak uzupełniając, że mi się go już nie chce brać, to biorę go od maja, po 6 tabletek dziennie. I ciąży jak nie było, tak nie ma. Już mi się totalnie nie chce o nim myśleć, zamawiać go z neta, bo w aptece nie ma, czekać na paczkę, w sumie nawet już mi szkoda na to kasy. I się tak po prostu zastanawiam, na ile mi się wydłuży cykl po tym jak odstawie a na ile mi to da złudną nadzieję w stylu "póki nie ma miesiączki jest szansa na ciążę".
Przyszły cykl ostatni raz wypróbuję Miovelie bo się przy sprzątaniu okazało, że mam jeszcze jedną paczkę 🤦‍♀️ a tak to zostane tylko przy witaminach.

@Ceonis kupiłam Puerie Uno 😁
Czaje a długie miałaś cykle przed nim?

Czaje a długie miałaś cykle przed nim?
30-33 dni. Czasem dwa miesiące bez okresu. Potem ciąża, po ciąży znów po około 30 dni. A jak zaczęłam go brać to zniknął okres na ponad 2 miesiące. Potem miałam kilka miesięcy wywoływania okresu luteiną, więc znów były po około 30 dni. Teraz miałam cykl z monitoringiem i ten trwał 31 dni.

Ja biorę witaminy przepisane przez dietetyczke i jest ich milion ale dzięki temu w 2 miesiące w sumie spadło mi tak dużo to tsh
30-33 dni. Czasem dwa miesiące bez okresu. Potem ciąża, po ciąży znów po około 30 dni. A jak zaczęłam go brać to zniknął okres na ponad 2 miesiące. Potem miałam kilka miesięcy wywoływania okresu luteiną, więc znów były po około 30 dni. Teraz miałam cykl z monitoringiem i ten trwał 31 dni.
To bardzo Ci namieszał 😱. Nie sądziłam, ze może tak bardzo wpływać i to nie w tym pozytywnym sensie.

Ja biorę witaminy przepisane przez dietetyczke i jest ich milion ale dzięki temu w 2 miesiące w sumie spadło mi tak dużo to tsh

To bardzo Ci namieszał 😱. Nie sądziłam, ze może tak bardzo wpływać i to nie w tym pozytywnym sensie.
No właśnie namieszał i ja go odstawie tylko się zastanawiam czego mogę się spodziewać. Ja na obniżenie TSH biorę letrox.

Właśnie mi się wyświetliło na necie od odnośnie kwasu foliowego i w sumie ja przez miesiąc ponad brałam pregne, ale jestem mocno zdziwiona bo u mojego ginekologa są polecane. Spotkaliście się z taka opinia?

Załączniki

• FCAAE0BA-44AE-419B-A933-D56B19509050.jpeg
    FCAAE0BA-44AE-419B-A933-D56B19509050.jpeg
    211,6 KB · Wyświetleń: 106
  • 70E4E010-F733-450E-AC56-230D76762772.jpeg
    70E4E010-F733-450E-AC56-230D76762772.jpeg
    226,6 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Do góry