reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

A tak uzupełniając, że mi się go już nie chce brać, to biorę go od maja, po 6 tabletek dziennie. I ciąży jak nie było, tak nie ma. Już mi się totalnie nie chce o nim myśleć, zamawiać go z neta, bo w aptece nie ma, czekać na paczkę, w sumie nawet już mi szkoda na to kasy. I się tak po prostu zastanawiam, na ile mi się wydłuży cykl po tym jak odstawie a na ile mi to da złudną nadzieję w stylu "póki nie ma miesiączki jest szansa na ciążę".
Przyszły cykl ostatni raz wypróbuję Miovelie bo się przy sprzątaniu okazało, że mam jeszcze jedną paczkę 🤦‍♀️ a tak to zostane tylko przy witaminach.

@Ceonis kupiłam Puerie Uno 😁
też biere puerie

reklama
A tak uzupełniając, że mi się go już nie chce brać, to biorę go od maja, po 6 tabletek dziennie. I ciąży jak nie było, tak nie ma. Już mi się totalnie nie chce o nim myśleć, zamawiać go z neta, bo w aptece nie ma, czekać na paczkę, w sumie nawet już mi szkoda na to kasy. I się tak po prostu zastanawiam, na ile mi się wydłuży cykl po tym jak odstawie a na ile mi to da złudną nadzieję w stylu "póki nie ma miesiączki jest szansa na ciążę".
Przyszły cykl ostatni raz wypróbuję Miovelie bo się przy sprzątaniu okazało, że mam jeszcze jedną paczkę 🤦‍♀️ a tak to zostane tylko przy witaminach.

@Ceonis kupiłam Puerie Uno 😁
Czaje a długie miałaś cykle przed nim?

Czaje a długie miałaś cykle przed nim?
30-33 dni. Czasem dwa miesiące bez okresu. Potem ciąża, po ciąży znów po około 30 dni. A jak zaczęłam go brać to zniknął okres na ponad 2 miesiące. Potem miałam kilka miesięcy wywoływania okresu luteiną, więc znów były po około 30 dni. Teraz miałam cykl z monitoringiem i ten trwał 31 dni.

Ja biorę witaminy przepisane przez dietetyczke i jest ich milion ale dzięki temu w 2 miesiące w sumie spadło mi tak dużo to tsh
30-33 dni. Czasem dwa miesiące bez okresu. Potem ciąża, po ciąży znów po około 30 dni. A jak zaczęłam go brać to zniknął okres na ponad 2 miesiące. Potem miałam kilka miesięcy wywoływania okresu luteiną, więc znów były po około 30 dni. Teraz miałam cykl z monitoringiem i ten trwał 31 dni.
To bardzo Ci namieszał 😱. Nie sądziłam, ze może tak bardzo wpływać i to nie w tym pozytywnym sensie.

Ja biorę witaminy przepisane przez dietetyczke i jest ich milion ale dzięki temu w 2 miesiące w sumie spadło mi tak dużo to tsh

To bardzo Ci namieszał 😱. Nie sądziłam, ze może tak bardzo wpływać i to nie w tym pozytywnym sensie.
No właśnie namieszał i ja go odstawie tylko się zastanawiam czego mogę się spodziewać. Ja na obniżenie TSH biorę letrox.

Właśnie mi się wyświetliło na necie od odnośnie kwasu foliowego i w sumie ja przez miesiąc ponad brałam pregne, ale jestem mocno zdziwiona bo u mojego ginekologa są polecane. Spotkaliście się z taka opinia?

Załączniki

• FCAAE0BA-44AE-419B-A933-D56B19509050.jpeg
    FCAAE0BA-44AE-419B-A933-D56B19509050.jpeg
    211,6 KB · Wyświetleń: 99
  • 70E4E010-F733-450E-AC56-230D76762772.jpeg
    70E4E010-F733-450E-AC56-230D76762772.jpeg
    226,6 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry