Calineczka92
Fanka BB :)
Pięknie!dziewczyny... 22 mm ❤ słusznie mnie napierdzielał, bo rósł... @Zazuu miałaś rację, że może nagle odbić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie!dziewczyny... 22 mm ❤ słusznie mnie napierdzielał, bo rósł... @Zazuu miałaś rację, że może nagle odbić
Nie robiłam, dopiero muszę się za to wziąć, bo czekaliśmy, aż sam sobie trochę dojdzie i taki okres pół roku było planowane... Jak widać brak owu nadal.tak jak mówi @Hope99 nie było owulacji. Może to jednorazowa akcja bez owulki a może trzeba wspomoc owulację. Robiłaś wyniki podstawowych hormonów na początku cyklu?
A nie chce Ci sie przejsc na usg zobaczyc co na jajniorach sie dzieje?Okej, bo ta menopauza i ten poziom jakoś mnie przeraził, bo nie wiem jak to interpretować . U mnie 21dc czyli mam potwierdzenie, że nie było na 100% owu.
To fajnie spadło, ja też sprawdzałam tsh i konsultowałam wyniki z endo i ginem to zgodnie twierdzili, że przy staraniach o ciążę tsh nie powinno przekraczać 1.5. A zmieniłaś dietę? Masz jakieś podejrzenia dlaczego spadło? Bo mi też spadło i nie wiem dlaczegoPlus taki, że tsh spadło samo, niedawno miałam 3,2 czy 3.5, nic w tym kierunku nie robiłyśmy z endo, tylko 3 podejście do badań od maja. Zobacz załącznik 1460187
pamiętajcie, że tsh waha się nawet dobowoTo fajnie spadło, ja też sprawdzałam tsh i konsultowałam wyniki z endo i ginem to zgodnie twierdzili, że przy staraniach o ciążę tsh nie powinno przekraczać 1.5. A zmieniłaś dietę? Masz jakieś podejrzenia dlaczego spadło? Bo mi też spadło i nie wiem dlaczego
Dziś miałam usg. Tam jedyne co to mówi ze sa zmiany pęcherzykowe ale takie przyszłościowe.A nie chce Ci sie przejsc na usg zobaczyc co na jajniorach sie dzieje?
Stymulka pewnie bedzie konieczna
aaaa no tak. czyli kompletnie nic nie urosłoDziś miałam usg. Tam jedyne co to mówi ze sa zmiany pęcherzykowe ale takie przyszłościowe.
Nawet 3 zdjęcia mam.
Dokładnie tak. We wcześniejszych wizytach to było chociaż z 11, chociaż poprzedni cykl był jakiś chory więc też tam nie było na pewno owu bo to było 7 dni okresu 2 dni przerwy i znów okres i wtedy tam wszystko wskazywało na początki.aaaa no tak. czyli kompletnie nic nie urosło
Oba pomiary, ten sprzed roku i teraz robione rano ok. 7:30 i w podobnym dniu cyklupamiętajcie, że tsh waha się nawet dobowo