Brownie1992
Moderator
Jak długo się staracie oraz co macie zdiagnozowane?wlasnie nie, dlatego podaję ilość dni od piku. Jeśli teraz nie pójdzie, zrobię dedykowane badania, monitoring i na prawdę głęboko zastanowię się nad IVF.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak długo się staracie oraz co macie zdiagnozowane?wlasnie nie, dlatego podaję ilość dni od piku. Jeśli teraz nie pójdzie, zrobię dedykowane badania, monitoring i na prawdę głęboko zastanowię się nad IVF.
To myśle, ze na spokojnie jeszcze trzeba czekać na wynik testów bo mogą się zmienićwlasnie nie, dlatego podaję ilość dni od piku. Jeśli teraz nie pójdzie, zrobię dedykowane badania, monitoring i na prawdę głęboko zastanowię się nad IVF.
robiłam, niby coś się przebija (ale moim zdaniem taka kreska była już ostatnio) Wiec poszłam na betę dla świetego spokoju, wynik będzie w poniedziałek chyba dopiero bo okres nie przyszedł a powinien być dzisiaj.@Ihavehope robiłaś testy?
Trzeba się mocno przyjrzeć ale delikatnie przebija. Ile dpo?robiłam, niby coś się przebija (ale moim zdaniem taka kreska była już ostatnio) Wiec poszłam na betę dla świetego spokoju, wynik będzie w poniedziałek chyba dopiero bo okres nie przyszedł a powinien być dzisiaj.
Chyba ze wiecie kiedy wyniki vitalabo ma jak w sobotę się robi krew? Zapomniałam zapytać.
11 miesiąc, morfologia 2%, nieudane IUI, poronienie zatrzymane w sierpniu No i wiek mamy zdiagnozowanyJak długo się staracie oraz co macie zdiagnozowane?
A Twoje AMH jak wygląda? Pytanie czy chcecie jeszcze popróbować czy Wam się bardzo spieszy i od razu wolicie w in vitro11 miesiąc, morfologia 2%, nieudane IUI, poronienie zatrzymane w sierpniu No i wiek mamy zdiagnozowany
12 dpo wiec już powinno być coś widać wiecej a tu nic nie ma wiec nie wiem co myślećTrzeba się mocno przyjrzeć ale delikatnie przebija. Ile dpo?
moje amh w marcu znośne 1,8 jak na ten wiek. Nie mam czasu się już starać na lajcie.A Twoje AMH jak wygląda? Pytanie czy chcecie jeszcze popróbować czy Wam się bardzo spieszy i od razu wolicie w in vitro