reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

A ja byłam dziś na becie, bo test mi znowu rano wyszedł pozytywny, dziś 13 dzień po ovitrelle. Może i coś tam się dzieje.

Co do lekarzy zatajających swoje obserwacje przez pół roku to nie mam słów 😠
No chyba za duża beta na samo ovitrelle...
fascinating-what.gif

reklama
Z pewnością są spoko kliniki, też nie skreślam od razu wszystkich klinik i wszystkich lekarzy tam pracujących, ale ja ewidentnie podpadłam pod takich, którzy chcieli wystawić ładny rachunek przy każdym dziecku. Znajoma psiapsi do nich chodziła i zaszła normalnie, więc może to po prostu kwestia lekarza prowadzącego. Ale wkurw mną długo targał...
no tak, ale wiesz też czasami mam wrażenie, że akurat w niektórych sytuacjach się udaje im picem, a potem wiadomo taka osoba sobie wychwala 😂. Ja dostałam polecenie kiedyś do gina bo on jest cudowny, bo poszłam do niego i mówię, że strasznie mnie piersi bolą, a on mówi, że Pani w ciąży będzie no i miał rację 😂🙈...

Musimy patrzyć na siebie, więc życzę Ci żebyś trafiła w dobre ręce i udało Ci się szybko wszystko naprawić i wreszcie była zdrowa ciąża ❤️.

Mam wrażenie, że moje ostatnie wizyty to takie pasmo nowych informacji, które powinnam mieć od dawna :D Aż przejrzałam poprzednie opisy USG i nigdzie żadnej wzmianki, wszędzie bez cech patologii, poprawnie, książkowo. No żeż :D
Powiedziałam mężowi, że najwyżej będziemy mieć dużo psów :D
nie jestem w stanie sobie wyobrazić Twojego wkurwu i rozczarowania, szczególnie, że mnie samą do tej pory nosi na myśl o tym, że gin mi nie powiedział, że 25dc miałam endometrium 3mm i że może chociaż warto to skontrolować, a to jest pierdola przy takiej ilości USG, które Ty przeszłaś i stopniu skomplikowania sytuacji. Tak więc bardzo Ci współczuję i życzę Ci z całego serca, żeby się okazało, że to nie ma wpływu na zajście w ciążę, a przynajmniej nie duży.

będziesz szła jutro albo pojutrze, żeby sprawdzić w którą stronę idzie?

Trzymam kciuki, żeby ta beta to już nie był wynik ovitrelle

Dziękuję!! spróbuję w sobotę powtórzyć.
@Malwina89 nie znam się jakoś super ale to nie za duża beta jak na ovitrelle? Trzymam kciuki bardzo 💕💕
Dziękuję!! :) Właśnie pierwszy raz robiłam ten zastrzyk i nie jestem pewna czego się spodziewać. Pewnie się okaże coś więcej, jak powtórzę betę.

Dziękuję!! spróbuję w sobotę powtórzyć.

Dziękuję!! :) Właśnie pierwszy raz robiłam ten zastrzyk i nie jestem pewna czego się spodziewać. Pewnie się okaże coś więcej, jak powtórzę betę.
wiem, że niektóre dziewczyny sikają na testy ciążowe i sprawdzają jak kreska słabnie;) więc może już nawet sikajac wieczorem/jutro będziesz widzieć mniej więcej, w którą stronę to idzie

wiem, że niektóre dziewczyny sikają na testy ciążowe i sprawdzają jak kreska słabnie;) więc może już nawet sikajac wieczorem/jutro będziesz widzieć mniej więcej, w którą stronę to idzie
Dzięki :) Właśnie dzisiejszy test mi się wydawał ciemniejszy niż wczorajszy, dlatego się zdecydowałam iść na betę😀 mam jeszcze zapas pinkow z Shopee to jutro pewnie jeszcze porównam.

Mam wrażenie, że moje ostatnie wizyty to takie pasmo nowych informacji, które powinnam mieć od dawna :D Aż przejrzałam poprzednie opisy USG i nigdzie żadnej wzmianki, wszędzie bez cech patologii, poprawnie, książkowo. No żeż :D
Powiedziałam mężowi, że najwyżej będziemy mieć dużo psów :D
ja też mam wrażenie, że dopiero uzyskiwałam odpowiedź i kierunek jak ja coś zasugerowałam, bo dopóki nie poruszyłam nic, było wszyztsko dobrze, ale jak pytałam to nagle no w sumie....
Akurat to co piszesz to znacząc informacja, dziwne, że nikt tego nie powiedział, może się mylę, ale przecież takie zrosty nie robią się z miesiąca na miesiąc 🤷‍♀️. Jestem zielona, nie wiem co podpowiedzieć, ale na pewno któraś ma większą wiedzę na ten temat i może coś dobrego doradzi dodatkowo.

reklama
Do góry