Już.Kiedy macie robić te badania? Nam dał lekarz jeszcze dwa cykle oprócz tego, później poszerzamy diagnostykę.
Nie ma, na co czekać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już.Kiedy macie robić te badania? Nam dał lekarz jeszcze dwa cykle oprócz tego, później poszerzamy diagnostykę.
A myślisz, ze skąd tyle „zalanych” testów? Zle nasikaneBez przesady, jak sikac, tematy nowe zakładać:
Czy waszym zdaniem sik prawidlowy? Czy coś widać? I oczywiście bialy test jak śnieg sprzed tyg, a po tyg ma nawet 3 kreski
ale płytkowe?A myślisz, ze skąd tyle „zalanych” testów? Zle nasikane
Boziu przeczytałam przed trzonem a nie tronemAle żeś smaku narobiła tej co akurat weekend spędziła na kolanach przed tronem... ale to znaczy, że do zdrowia wracam
Głodnemu chleb na myśliBoziu przeczytałam przed trzonem a nie tronem
Widzę że jesteśmy na tym samym etapieDawać tu jakies 2 lreski oczy nasycić czlowiekowi w dniu ovu, odliczajacemu od jutra 8 dni po
Właśnie te widywałam zalaneale płytkowe?