Zazuu
Fanka BB :)
Jak tam grupa wsparcia w odchudzaniu?
Mniej więcej tak dobrze, że niedługo będę brała 250
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam grupa wsparcia w odchudzaniu?
Ale pisała, że bierze to dlatego niech podpowie . Ona tak bd miała mnie dość, że tam zacznie klątwy jakieś robić żebym miała wreszcie 2 kreski i miała spokójDaj odpocząć tej @Zazuu xD Biedna ciągle w gotowości
Ja sama chyba niedługo bd musiała dołączyć, bo w tym tygodniu tak jem, że chyba z 5 kg przytyjeJak tam grupa wsparcia w odchudzaniu?
Ja też... w ramach diety o niskim IG wpierdzielam kubełek z KFC Może podziała na owuJa sama chyba niedługo bd musiała dołączyć, bo w tym tygodniu tak jem, że chyba z 5 kg przytyje
Co powoduje acard? W czym pomaga? Bo lekarz przed cp kazał mi to brać, a lekarze ze szpitala kazali po cp odstawicJeśli profilaktycznie to dawkę 75 od owulacji, 150 od pozytywnego testu.
Według części lekarzy to taki "zamiennik" heparyny. M.in. poprawia ukrwienie macicy ale też może powodować nadmierne krwawienia/krwotoki np jeśli bierzesz acard i masz jakiś zabieg.Co powoduje acard? W czym pomaga? Bo lekarz przed cp kazał mi to brać, a lekarze ze szpitala kazali po cp odstawic
Ale żeś smaku narobiła tej co akurat weekend spędziła na kolanach przed tronem... ale to znaczy, że do zdrowia wracamJa też... w ramach diety o niskim IG wpierdzielam kubełek z KFC Może podziała na owu
Trzyma fason........ i wagęJak tam grupa wsparcia w odchudzaniu?
Po takim weekendzie to koniecznie trzeba nadrobić kalorieAle żeś smaku narobiła tej co akurat weekend spędziła na kolanach przed tronem... ale to znaczy, że do zdrowia wracam