Calineczka92
Fanka BB :)
W to akurat nie wierzę jakośHmm może to to mityczne plamienie implantacyjne ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W to akurat nie wierzę jakośHmm może to to mityczne plamienie implantacyjne ..
Kiedy testujesz?No właśnie się dziwię, a mi się taki śluz delikatny brązowy pojawił minimalnie, ani seksu ani nic i zgłupiałam bo cieszyłam się, że kilka dni jeszcze spokoju z okresem a teraz zgłupiałam
Coś widać, idź jutro na betęSłuchajcie...
Dzisiaj już wkurzona wiedząc, że to nie jest ten cykl "bo tak czuje". Stwierdziłam, że zrobię ten test. Kupię linka, a co. Zrobiłam go, poszłam do sklepu na dole. Wracam i jest kreska .
Czy ja mam omamy? Czy pinki są wadliwe, mogą pokazywać się zafałszowane? Nawet wyjęłam dziada z opakowania
Twardo czekam, bo jakoś w plamienie implantacyjne nie wierzę jakoś . Raczej w turbo szybki okres bardziejWy Karoli nie nakręcajcie legendarnym plamieniem.
@Karola3092 , to porządna dziewczyna i spokojnie usiedzi.
Prawda, Karola ? Nie ruszają Cię te nagabywania, nie?
Przepisałam się na 25.11, może jak mi odbije to w weekend, wcześniej nie ma sensu. Po wykresie temp.patrząc to owu była 11 listopada.Kiedy testujesz?
powtórzę test jutro z rana.Coś widać, idź jutro na betę
To na pewno implantacja Miałaś pryszcza ?Twardo czekam, bo jakoś w plamienie implantacyjne nie wierzę jakoś . Raczej w turbo szybki okres bardziej
Trzymam kciuki za Ciebie i daj znać jak będzie wynikpowtórzę test jutro z rana.
Już 3 razy się tak podpalałam i trzy razy poroniłam.
Jeśli się potwierdzi-zastrzyki z heparyny i walczymy .
Nie, ale kręgosłup mnie boli zaliczy też się i dziś jadłam jak opętanaTo na pewno implantacja Miałaś pryszcza ?