lady_in_blue
Fanka BB :)
To się nazywa inflacjaEj też płaciłam 44,90
Czyli sprzedawca niedawno uległ jakiemuś wypadkowi w wyniku, którego go poyebalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się nazywa inflacjaEj też płaciłam 44,90
Czyli sprzedawca niedawno uległ jakiemuś wypadkowi w wyniku, którego go poyebalo
Niemożliwe, że tak spadł w kilkanaście godzin. To raczej plamienie z innego powodu.Dziewczyny pojawiła się już plamka na papierze ze śluzem i czy to możliwe, że dziś z rana badany progesteron 14.27 a ja właśnie okresu dostaje ?
Ja miałam podobny przypadek na swoich naturalnych cyklach przed Duphastonem. Próg na Twoim poziomie a dwa dni później okres.Dziewczyny pojawiła się już plamka na papierze ze śluzem i czy to możliwe, że dziś z rana badany progesteron 14.27 a ja właśnie okresu dostaje ?
Hmm może to to mityczne plamienie implantacyjne ..Niemożliwe, że tak spadł w kilkanaście godzin. To raczej plamienie z innego powodu.
O kurde coś widać ;oSłuchajcie...
Dzisiaj już wkurzona wiedząc, że to nie jest ten cykl "bo tak czuje". Stwierdziłam, że zrobię ten test. Kupię linka, a co. Zrobiłam go, poszłam do sklepu na dole. Wracam i jest kreska .
Czy ja mam omamy? Czy pinki są wadliwe, mogą pokazywać się zafałszowane? Nawet wyjęłam dziada z opakowania
Coś tam widaćSłuchajcie...
Dzisiaj już wkurzona wiedząc, że to nie jest ten cykl "bo tak czuje". Stwierdziłam, że zrobię ten test. Kupię linka, a co. Zrobiłam go, poszłam do sklepu na dole. Wracam i jest kreska .
Czy ja mam omamy? Czy pinki są wadliwe, mogą pokazywać się zafałszowane? Nawet wyjęłam dziada z opakowania
Ja biorę 2 saszetki ale nic mi nie jestJa brałam jeden cykl ale myślałam że mi jajniki po tym wystrzelą
Dlaczego? Nie słyszałam o tym wcześniej mi zawsze skracał cyklTyle, że inofem chyba nie ma zachowanej proporcji mio inozytolu do chiro inozytolu, a to akurat najważniejsza kwestia
No właśnie się dziwię, a mi się taki śluz delikatny brązowy pojawił minimalnie, ani seksu ani nic i zgłupiałam bo cieszyłam się, że kilka dni jeszcze spokoju z okresem a teraz zgłupiałamNiemożliwe, że tak spadł w kilkanaście godzin. To raczej plamienie z innego powodu.
To zazdro bo ja jedną i nie byłam w stanie po nim funkcjonowaćJa biorę 2 saszetki ale nic mi nie jest
Dlaczego? Nie słyszałam o tym wcześniej mi zawsze skracał cykl