W sumie ja też .Kurde, chyba jestem nieczuła.
Potraktowałam ten widok jak ślad po sraczce a nie po krwi
Tego już nie napisałam, bo by było…
Biedna autorka, taka zlinczowana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie ja też .Kurde, chyba jestem nieczuła.
Potraktowałam ten widok jak ślad po sraczce a nie po krwi
To był mokry pierd implantacyjnyW sumie ja też .
Spoko, zrobiłam to za ciebie XDW sumie ja też .
Ale kurcze dorosła kobieta na kilu wątkach daje zdj majtek, które wyglądają jak po kupie, trudno i pyta inne czy to plamienie to implantacja. No ciekawe co by lekarz odpowiedział na to .W sumie ja też .
Czy jest na sali psychiatra?Ale kurcze dorosła kobieta na kilu wątkach daje zdj majtek, które wyglądają jak po kupię, trudno i pyta inne czy to plamienie to implantacja. No ciekawe co by lekarz odpowiedział na to .
„Nie. 350 zł poproszę.”Ale kurcze dorosła kobieta na kilu wątkach daje zdj majtek, które wyglądają jak po kupię, trudno i pyta inne czy to plamienie to implantacja. No ciekawe co by lekarz odpowiedział na to .
W jakich jednostkach jest amh?Hej to ja może spytam korzystając z okazji czy ktoś wie czy AMH 4,56 dla wieku 30 lat to za duże ? Czy może świadczyć już o policystycznych jajnikach ?
Polecam lepiej się podcierać, a za radę kolejne 50zl proszę„Nie. 350 zł poproszę.”