reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Hej dziewczyny. Nie zapisałam się w tym wątku ale proszę o poradę. Czy któraś z Was może miała taką sytuację , że pęcherzyk graffa stanął w miejscu ? Otóż , chodzę od 3 dni na monitoring. Dwa dni temu (15 DC przy cyklach 29,30,31 dniowych) pęcherzyk był na prawym jajniku 13 mm, wczoraj już 19 mam Endo ponad 7, natomiast dzisiaj nadal 19mm , o Endo nie zapytałam bo zapomniałam. Jutro również idę sprawdzić czy coś się ruszyło. Czy któraś była w podobnej sytuacji i owulka jednak była ? Pozdrawiam ciepło
Nie miałam takiego doświadczenia, więc niestety nie pomogę. Jutro pewnie będziesz miała jasność jak sprawa się rozwinie.

reklama
Ja jak ostatnio badałam miałam 0.80 (coś)nie pamiętam dokładnie.
I też niskie
U mnie najwyższy wynik (w 2016 roku) wynosił 0,42ng/ml. Byłam od tamtego czasu trzy razy w ciąży, niestety wszystkie trzy, z różnych przyczyn, poroniłam w pierwszym trymestrze. Musisz dbać o odpowiednią suplementację (m.in. Koenzym q10, wit. D, witaminy z grupy b), zdrową dietę, czy ruch, bo wszystko to ma przełożenie na jakość komórek jajowych.

reklama
Ej wytłumaczcie mi męską logikę. Najpierw w ciągu dnia powiedział ze idzie wziąć zimny prysznic, żeby schłodzić jajka, bo wyczytał że to może dobrze zrobić. A teraz wieczorem słyszę, że się w łazience woda leje i leje, pytam co robi, a on mi na to że szykuje sobie kąpiel.
Przechodzenie ze skrajności w skrajność to chyba jakieś hobby mojego chłopa. 🤡
Confused Little Girl GIF

Do góry