babielato_
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroNie kochana, dziękuję. Muszę to sobie poukładać.
No i nadal czekam na Wasze 2 krechy
Idę na pierwszą wizytę do dr WyrobyDo jakiego gin chodzisz w Krakowie ?
Tez to miałam napisać, ale ze znowu mam opóźnienia to chciałam zobaczyć czy już ktoś o tym nie wspomniał.jak ja kocham jak ktoś mówi "badałem się i wszytsko okej" i najczęściej taki człowiek ma zzrobioną morfologię, tsh i cytologię.
jak ja kocham jak ktoś mówi "badałem się i wszytsko okej" i najczęściej taki człowiek ma zzrobioną morfologię, tsh i cytologię.
Ja nastawiam się na maks dwie. Ale jak będzie nie wiem. Do kliniki mam jakieś 160km i już sam fakt jeżdżenia min. 3 razy w miesiącu mnie przytłacza, więc więcej na pewno nie chcę.A mam pytanie do dziewczyn szykujących się na inseminacje. Robicie jedną czy powtarzacie dwukrotnie lub więcej w cyklu?
Nie sądzę żeby cofnęli L4, co do leków w teorii już nie trzeba. Jednak takie rzeczy trzeba skonsultować z lekarzem.Dziewczyny mam do Was tylko jedno pytanie. Co mam teraz zrobić? Jak pójdę do lekarza, to cofnie mi L4? Jestem na lekach, nie wiem czy mogę je od tak odstawić. Przepraszam że pytam tutaj, ale jestem w kropce, nigdy nie byłam w takiej sytuacji
Beta we wtorek po południu 3646,0 i z wczoraj rano 3423,0
Bardzo mi przykroTak jak myślałam, beta spada.
niestety nie wiem jak z L4 - na logikę nie powinien Ci cofnąć, szczególnie w tej sytuacji... A do kiedy masz?Dziewczyny mam do Was tylko jedno pytanie. Co mam teraz zrobić? Jak pójdę do lekarza, to cofnie mi L4? Jestem na lekach, nie wiem czy mogę je od tak odstawić. Przepraszam że pytam tutaj, ale jestem w kropce, nigdy nie byłam w takiej sytuacji
Beta we wtorek po południu 3646,0 i z wczoraj rano 3423,0