reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Hej. U mnie dziś 9 dpo temperatura 37.05 zrobiłam testy ale biało. Może to za wcześnie jeszcze.

Załączniki

• 17013235834754206910334293746081.jpg
    17013235834754206910334293746081.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 83
reklama
A mam pytanie do dziewczyn szykujących się na inseminacje. Robicie jedną czy powtarzacie dwukrotnie lub więcej w cyklu? 🤔
Ja nastawiam się na maks dwie. Ale jak będzie nie wiem. Do kliniki mam jakieś 160km i już sam fakt jeżdżenia min. 3 razy w miesiącu mnie przytłacza, więc więcej na pewno nie chcę.

Dziewczyny mam do Was tylko jedno pytanie. Co mam teraz zrobić? Jak pójdę do lekarza, to cofnie mi L4? Jestem na lekach, nie wiem czy mogę je od tak odstawić. Przepraszam że pytam tutaj, ale jestem w kropce, nigdy nie byłam w takiej sytuacji

Beta we wtorek po południu 3646,0 i z wczoraj rano 3423,0
Nie sądzę żeby cofnęli L4, co do leków w teorii już nie trzeba. Jednak takie rzeczy trzeba skonsultować z lekarzem.

Przytulam mocno.

reklama
Dziewczyny mam do Was tylko jedno pytanie. Co mam teraz zrobić? Jak pójdę do lekarza, to cofnie mi L4? Jestem na lekach, nie wiem czy mogę je od tak odstawić. Przepraszam że pytam tutaj, ale jestem w kropce, nigdy nie byłam w takiej sytuacji

Beta we wtorek po południu 3646,0 i z wczoraj rano 3423,0
niestety nie wiem jak z L4 - na logikę nie powinien Ci cofnąć, szczególnie w tej sytuacji... A do kiedy masz?
Leki pewnie każe odstawić, ale bym nie robiła nic sama, na wlasną rękę - to lekarz musi wyraźnie powiedzieć, że odstawiamy

Do góry