babielato_
Fanka BB :)
Dobra dzięki za drugie zdjęcie. Czemu jeszcze nie ma drugiego testu? HihiTu może ciut lepiej widać. Ale to przeterminowany test, więc on prawdy nie mówi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra dzięki za drugie zdjęcie. Czemu jeszcze nie ma drugiego testu? HihiTu może ciut lepiej widać. Ale to przeterminowany test, więc on prawdy nie mówi
Ja miałam słabsze kreski niż te u Adiika przez 3 dni! Pod światło ledwo było widać, a Teraz mają 5 lat. Jezeli pasek się minimalnie zabarwi na różowo to tylko przez bhcg, chyba ze wadliwy.Ej rozjaśniłam ekran na maksa takie coś to kreska no dobra to jest to ja się aż tak nie przygladałam.. no taki cień to już znaczy ciążę ? Ale ja bym poszła po nie przeterminowany to prawie 2 lata dużo
Widać bez powiększa! Data ważności dla zasady, co mogło się w nim zepsuć…Tu może ciut lepiej widać. Ale to przeterminowany test, więc on prawdy nie mówi
Nie mam na stanie. Jadę na betę o 9. Niestety punkt laboratorium w małym miasteczku i zabierają próbki o 11:00. O 12:00 są w laboratorium głównym i wynik pewnie 13:00-15:00Dobra dzięki za drugie zdjęcie. Czemu jeszcze nie ma drugiego testu? Hihi
Ty jeszcze w aptece nie jesteś po kolejny?Tu może ciut lepiej widać. Ale to przeterminowany test, więc on prawdy nie mówi
WłaśnieTy jeszcze w aptece nie jesteś po kolejny?
Też się dziwięTy jeszcze w aptece nie jesteś po kolejny?
Ja w poprzedniej ciąży robiłam tydzień po terminie OM.Ty jeszcze w aptece nie jesteś po kolejny?
Muszę się spakować najpierw na wyjazdWłaśnie
No to poczekamy na odpowiedź ale Listopad magiczny na grupie będzie ciążNie mam na stanie. Jadę na betę o 9. Niestety punkt laboratorium w małym miasteczku i zabierają próbki o 11:00. O 12:00 są w laboratorium głównym i wynik pewnie 13:00-15:00
Nie dowiesz się dopóki nie zrobisz nowegoTu może ciut lepiej widać. Ale to przeterminowany test, więc on prawdy nie mówi