Żołna
Fanka BB :)
Swoją jak chcesz to sobie testuj, ale nas? Dawaj testJa w poprzedniej ciąży robiłam tydzień po terminie OM.
Testuje swoją cierpliwość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swoją jak chcesz to sobie testuj, ale nas? Dawaj testJa w poprzedniej ciąży robiłam tydzień po terminie OM.
Testuje swoją cierpliwość
Staram się jak mogę Tylko i tak trzeba będzie na wynik poczekać.Swoją jak chcesz to sobie testuj, ale nas? Dawaj test
SlicznaBo pierwsze zamówienie z tej firmy i pierwszy raz taki kój sukienki będę mieć na sobie.
Musisz zagęścić mocz czyli nie siusiamy i nie pijemy przez 4 godz minimumStaram się jak mogę Tylko i tak trzeba będzie na wynik poczekać.
A jakbym kupiła nowy test to mimo, że nie z porannego moczu to powinien wyjść?
Jestem już spakowana, czekam na męża. On będzie kierował, bo gołoledź u nas straszna :/
Przy takiej kresce na płytkowym, to myślę, że na strumieniowym pinku czy Facelle wyjdzie nawet nie z porannego moczu.Staram się jak mogę Tylko i tak trzeba będzie na wynik poczekać.
A jakbym kupiła nowy test to mimo, że nie z porannego moczu to powinien wyjść?
Jestem już spakowana, czekam na męża. On będzie kierował, bo gołoledź u nas straszna :/
Myślę, że można to nawet odnotować jako sukces naszych czasów, po latach gorsetów i stanikówWidzę, że tu dużo miłośniczek chodzenia bez stanika.
Łącze się z Tobą w bólu - u mnie nie dzieciaki, choć prawie, bo trzy psy, które na zmianę szalały i jak nie szczekały lub piszczały, to wchodziły mi do łóżka.My nie mogliśmy dziś spać. Co ja usnęłam, to mój się wiercił, bo oczywiście chory nadal jak usnął to mnie napad psikania złapał także nocka pod znakiem "zimno mi", " przykryj mnie", "syrop mi daj", "przytul bo mi zimno"...
Ja bym jednak studziła emocje. Test był mocno przeterminowany.Przy takiej kresce na płytkowym, to myślę, że na strumieniowym pinku czy Facelle wyjdzie nawet nie z porannego moczu.
Buty, muszę kupić buty. O tyle mam problem z butami, że mi się albo nic nie podoba albo podoba 5 par i nie mogę się zdecydować.W ogóle polujecie na coś na promocjach BF?
„Po domu” tylko sportowe staniki, takie topy. Trochę nie wyobrażam sobie nie założyć i na gołe ciało ubrać koszulkę. Na wyjścia normalny stanik. Topy wrzucam do pralki po 2/3 założeniach. Staniki podobnie ale to nawyk wyrobiony jak miałam spory problem z trądzikiem na plecach.Widzę, że tu dużo miłośniczek chodzenia bez stanika.