Motylkowa!
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ten gościu właśnie powiedział że zlepki komórek są trzymane w termosach i są wylewane do zlewów?!?! Nosz kurfa
Nie. To wynika z moralności. Jestem z wykształcenia zootechnikiem. To co opowiadał słyszałam na wykładach. Tylko on się uczepił jednej części, jednej strony medalu. Wyolbrzymia ją i demonizuje. A o tej drugiej stronie, pozytywnej w ogóle nie wspomina. My długo na studiach o tym debatowaliśmy. Każdy może mieć inne zdanie, ale nikt nie powinien narzucać drugiemu człowiekowi swojego zdania.Zastanawiam sie, czy to co oni mowia wynika z glupoty czy niewiedzy i niezrozumieniu tej metody? Czy to i to?
Ja też fanka Basilura. Kiedyś do biura przedstawicielka nam podarowała na święta i kupuję ją co trochęPrzyszła mi dziś cala paka herbat Basilur. Macie jakieś swoje ulubione herbaciane firmy? Ja przepadłam odkąd kilka lat temu spróbowałam Basilur Magic Nights. Już samym opakowaniem mnie kupili.
Szkoda, ze tylko tutaj odzywa sie ich moralnosc. Ale tak jak napisalas. Kazdy ma swoja i niech na jego podworku zostanie.Nie. To wynika z moralności. Jestem z wykształcenia zootechnikiem. To co opowiadał słyszałam na wykładach. Tylko on się uczepił jednej części, jednej strony medalu. Wyolbrzymia ją i demonizuje. A o tej drugiej stronie, pozytywnej w ogóle nie wspomina. My długo na studiach o tym debatowaliśmy. Każdy może mieć inne zdanie, ale nikt nie powinien narzucać drugiemu człowiekowi swojego zdania.
Tak zawsze robiłam. Ale ostnio tu czytałam ze dziewczyny czekają aż się rozkręci i trochę zbaraniałam1DC to zawsze pierwszy dzień krwawienia.
Nie uznajemy za początek okresu plamienia tj zabarwionego na brązowo śluzu
Ok czyli widzę za każda robi inaczejJa zawsze zaznaczam od żywej krwi, takie brunatne plamienia czy różowe to się dopiero rozkręca u mnie
On powiedział to o termosach? Nie oglądam, a rodzina mojego narzeczona z nim dość blisko jest…Też oglądam obrady sejmu i wypowiedź Brauna mi otwiera nóż w kieszeni
Tak, to jego słowa.On powiedział to o termosach? Nie oglądam, a rodzina mojego narzeczona z nim dość blisko jest…