reklama
Kejcik
Fanka BB :)
pokazywała opaleniznę na plecach kiedyśKurde, a to może z jakiegoś innego sklepu? Jestem prawie pewna, że te szczupłe rączki, które pamiętam, to Twoje
No to szanse są bardzo duże! Oby się udałoZ mojej obserwacji najwyższy owulak miałam wczoraj o godzinie 11 a stosunek był o 21 dnia poprzedniego czyli mineło 14 godzin. Jak robiłam wczorem owulaka wczoraj już był niższy taki jak dzień w czeskiej a dziś jest 0.70
Mademoiselle_Nika
Moderator
Wiecie co
Gdyby oni przeczytali trochę naszego forum. Problemów z jakimi się zmagamy. Z historiami, obawami. Może by im się oczy otworzyły
*dane były nieprawidłowe*Ale to jest straszne, ledwo ponad 300tys dzieci tylko się w zeszłym roku urodziło. Co ta władza zrobiła z tym krajem, szok…
Gdyby oni przeczytali trochę naszego forum. Problemów z jakimi się zmagamy. Z historiami, obawami. Może by im się oczy otworzyły
Ostatnia edycja:
Żołna
Wiecie demografia to bardzo ciężki temat. Kiedyś się tym interesowałam, to jak głębiej weszłam w tematykę to się trochę zdziwiłam że tak wiele czynników wpływa na dzietność i wzrost demograficzny to jest cała opieka zdrowotna, edukacja, model rodziny, finanse na osobę, programy prospołeczne... nawet transport ma na to wpływ podnieść demografię można jedynie wprowadzając całokształt zmian we wszystkich filarach życia
amusedxxx
Nie otworzyłyby się, tylko byśmy były szykanowane, wyśmiewane i wytykane palcami.Wiecie co
Blisko 10% to były dzieci z invitro.
babielato_
W sumie źle powiedziałam najwyższy był wczoraj ale pik był przed wczoraj i wtedy się udało. Ale liczę bardzo na ten cyklNo to szanse są bardzo duże! Oby się udało
Mądrego to i dobrze posłuchać! Tak jak piszesz musza być określone warunki żeby ludzie chcieli mieć więcej dzieci. A narazie nasz kochany rząd robił wszystko żeby ludzi zniechęcić. Pozorne 500+ sprawy nie załatwiWiecie demografia to bardzo ciężki temat. Kiedyś się tym interesowałam, to jak głębiej weszłam w tematykę to się trochę zdziwiłam że tak wiele czynników wpływa na dzietność i wzrost demograficzny to jest cała opieka zdrowotna, edukacja, model rodziny, finanse na osobę, programy prospołeczne... nawet transport ma na to wpływ podnieść demografię można jedynie wprowadzając całokształt zmian we wszystkich filarach życia
Żołna
Niestety ale muszę się zgodzić. Ich nigdy tak naprawdę nie interesowali ludzie. Moja mama kiedyś się na mieście natknęła na polityka z PiSu. Nie będę mu reklamy robić, ale nie raz pokazał totalną głupotę w sejmie. Zaczęła go pytać o różne rzeczy, które wtedy były głośne, to się uśmiechnął jak debil i powiedział że nie pamięta tych sprawNie otworzyłyby się, tylko byśmy były szykanowane, wyśmiewane i wytykane palcami.
reklama
Będzie dobrzeW sumie źle powiedziałam najwyższy był wczoraj ale pik był przed wczoraj i wtedy się udało. Ale liczę bardzo na ten cykl