Oj to porządnie się wygrzej w domu. Może jakaś herbata z imbirem i miodemauto mi się rozkraczyło na ekspresówce, byłam już blisko bo raptem 4km od lotniska… niestety musiałam czekać ponad 1,5 godziny na pomoc drogową, zmarzłam i chyba niestety zbiorę tego żniwo bo jakoś dziwnie się czuję
reklama
Żołna
Fanka BB :)
Oni się zachowują jakby mózgu nie mieli, więc nie można za wiele od nich wymagać. Pytanie co mieli w głowie ludzie którzy ich wybraliDokładnie! Albo hasło typu dzieci z on vitro są nie kochane. Ja nie rozumiem jakim człowiekiem trzeba być żeby coś takiego powiedzieć!
wow to naprawdę masz rolercoster. Nawet nie sadzialam ze cos takiego jak machanie noga może u kogoś wywołać takie zawroty głowy. Szok.Hormony mnie dojeżdżają tym razem. Nie dość, że wczoraj wpadłam w histerie, bo nie produkują już ulubionej zabawki mojej kotki, a chyba zaczyna jej się psuc (pełen zestaw: łzy, gile, szloch, zanoszenie się), to mam chorobę morską. Mój mąż kręci stopą - tak po prostu ma, leży i kręci stopą. I wyobrażacie to sobie, że już nie może tego robić w obrębie mojego wzroku, bo mi się zaczyna kręcić w głowie od tego? Czuję się jak na statku.
Albo dzisiaj od rana łeb mi pęka 8 rzygać mi się chce, to mąż mi kroił pomarańcze do Napoju Mocy i coś do mnie mówił i machał ręką, w której trzymał nóż, podczas rozmowy - tak mi się zakręciło w głowie od tego latającego noża, że przez moment nie wiedziałam gdzie jest sufit, a gdzie podłoga
A dzisiaj od rana dokładam więcej proga... 3 tabletki dziennie więcej...
Oo to toOni się zachowują jakby mózgu nie mieli, więc nie można za wiele od nich wymagać. Pytanie co mieli w głowie ludzie którzy ich wybrali
babielato_
Dress on nowProszę.
Wesele w przyszłym roku także kieckę na poprawiny trza ogarnąć
DRESS ON NOW
www.dressonnow.pl
O nie tego nie mogę oglądacSejm jest lepszy niż niejedna telenowela
babielato_
Z mojej obserwacji najwyższy owulak miałam wczoraj o godzinie 11 a stosunek był o 21 dnia poprzedniego czyli mineło 14 godzin. Jak robiłam wczorem owulaka wczoraj już był niższy taki jak dzień w czeskiej a dziś jest 0.70Próbować możesz zawsze jak mówisz temperatura wysoka owulacja zawsze mogła się przesunąć wiec sex napewno nie zaszkodzi a testuj najlepiej w dzień przewidywanej miesiączki. Jak nie wytrzymasz to możesz szybciej ale możesz dostać wyniki fałszywie ujemny
Żołna
Więcej już długo nie będzie bo mamy niż demograficzny była szansa że się demografia rozkręci, to zrobili wszystko żeby to się nie stało, a teraz już trochę na to za późnoAle to jest straszne, ledwo ponad 300tys dzieci tylko się w zeszłym roku urodziło. Co ta władza zrobiła z tym krajem, szok…
reklama
babielato_
A jak jest w innych krajach?Ale to jest straszne, ledwo ponad 300tys dzieci tylko się w zeszłym roku urodziło. Co ta władza zrobiła z tym krajem, szok…