reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

auto mi się rozkraczyło na ekspresówce, byłam już blisko bo raptem 4km od lotniska… niestety musiałam czekać ponad 1,5 godziny na pomoc drogową, zmarzłam i chyba niestety zbiorę tego żniwo 😵‍💫 bo jakoś dziwnie się czuję
Oj to porządnie się wygrzej w domu. Może jakaś herbata z imbirem i miodem

reklama
Hormony mnie dojeżdżają tym razem. Nie dość, że wczoraj wpadłam w histerie, bo nie produkują już ulubionej zabawki mojej kotki, a chyba zaczyna jej się psuc (pełen zestaw: łzy, gile, szloch, zanoszenie się), to mam chorobę morską. Mój mąż kręci stopą - tak po prostu ma, leży i kręci stopą. I wyobrażacie to sobie, że już nie może tego robić w obrębie mojego wzroku, bo mi się zaczyna kręcić w głowie od tego? Czuję się jak na statku.
Albo dzisiaj od rana łeb mi pęka 8 rzygać mi się chce, to mąż mi kroił pomarańcze do Napoju Mocy i coś do mnie mówił i machał ręką, w której trzymał nóż, podczas rozmowy - tak mi się zakręciło w głowie od tego latającego noża, że przez moment nie wiedziałam gdzie jest sufit, a gdzie podłoga 🤦‍♀️
A dzisiaj od rana dokładam więcej proga... 3 tabletki dziennie więcej... 🤦‍♀️
wow to naprawdę masz rolercoster. Nawet nie sadzialam ze cos takiego jak machanie noga może u kogoś wywołać takie zawroty głowy. Szok.

Próbować możesz zawsze 😎 jak mówisz temperatura wysoka owulacja zawsze mogła się przesunąć wiec sex napewno nie zaszkodzi ❤️ a testuj najlepiej w dzień przewidywanej miesiączki. Jak nie wytrzymasz to możesz szybciej ale możesz dostać wyniki fałszywie ujemny
Z mojej obserwacji najwyższy owulak miałam wczoraj o godzinie 11 a stosunek był o 21 dnia poprzedniego czyli mineło 14 godzin. Jak robiłam wczorem owulaka wczoraj już był niższy taki jak dzień w czeskiej a dziś jest 0.70

Ale to jest straszne, ledwo ponad 300tys dzieci tylko się w zeszłym roku urodziło. Co ta władza zrobiła z tym krajem, szok…
Więcej już długo nie będzie bo mamy niż demograficzny 🤦 była szansa że się demografia rozkręci, to zrobili wszystko żeby to się nie stało, a teraz już trochę na to za późno 😥

reklama
Do góry