reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Któraś z Was ostatnio polecała te krople do uszu. One są dobre na taki ból od infekcji, czy na jakieś przewianie/wodę w uchu? Oczywiście wiem, ze najlepiej udać się do lekarza, ale bym wolała do jutra spróbować sama coś polepszyć. Byle tylko bardziej nie popierdzielic 🥴
Ja na ból ucha (gdy tylko zaczyna bolec) stosuje wodę utlenioną.

reklama
@nieznośne_poplątanie podeślij przepis na te pierniczki ;) Ja na święta poza piernikami robię kruche ciastka orzechowe - z takiej starej książki kucharskiej. Są absolutnie przepyszne ❤️

A do dekoracji można też kupić kolorowy lukier w psiakach, jak się samemu nie chce robić ;)

A podeślesz ten przepis? Chętnie bym wypróbowała ❤️

U mnie owulacyjny na poziomie 0,3 a boli mnie jajnik prawy dziś... żeby tego było mało, zamiast kliknąć 3 op po 7 szt paskowych owulacyjnych ja kliknęłam 3 op po 1 szt strumieniowy owulacyjny. Bravo ja - na jutro mam ostatni test 😁😆🤣🤣 totalnie nie mój cykl🤯🤯🤯

Załączniki

• IMG_7930.jpeg
    IMG_7930.jpeg
    163,6 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_7931.jpeg
    IMG_7931.jpeg
    154,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry