reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Któraś z Was ostatnio polecała te krople do uszu. One są dobre na taki ból od infekcji, czy na jakieś przewianie/wodę w uchu? Oczywiście wiem, ze najlepiej udać się do lekarza, ale bym wolała do jutra spróbować sama coś polepszyć. Byle tylko bardziej nie popierdzielic 🥴
Ja na ból ucha (gdy tylko zaczyna bolec) stosuje wodę utlenioną.

reklama
@nieznośne_poplątanie podeślij przepis na te pierniczki ;) Ja na święta poza piernikami robię kruche ciastka orzechowe - z takiej starej książki kucharskiej. Są absolutnie przepyszne ❤️

A do dekoracji można też kupić kolorowy lukier w psiakach, jak się samemu nie chce robić ;)

A podeślesz ten przepis? Chętnie bym wypróbowała ❤️

U mnie owulacyjny na poziomie 0,3 a boli mnie jajnik prawy dziś... żeby tego było mało, zamiast kliknąć 3 op po 7 szt paskowych owulacyjnych ja kliknęłam 3 op po 1 szt strumieniowy owulacyjny. Bravo ja - na jutro mam ostatni test 😁😆🤣🤣 totalnie nie mój cykl🤯🤯🤯

Załączniki

• IMG_7930.jpeg
    IMG_7930.jpeg
    163,6 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_7931.jpeg
    IMG_7931.jpeg
    154,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry