reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

No tak, w sumie głupie było to moje pytanie, nie wiem czego się spodziewałam 😅
to jest standard, że jak idę na wizytę, to muszę liczyć, że spędzę tu 3-4h. Jak wizyta jest co drugi dzień, to można pierdolca dostać 🤡 dlatego rozpoznają mnie tu po tym, że przychodzę z termosem i robotką do dziergania 🙈

reklama
Któraś z Was ostatnio polecała te krople do uszu. One są dobre na taki ból od infekcji, czy na jakieś przewianie/wodę w uchu? Oczywiście wiem, ze najlepiej udać się do lekarza, ale bym wolała do jutra spróbować sama coś polepszyć. Byle tylko bardziej nie popierdzielic 🥴

Załączniki

• Screenshot_2023-11-18-11-30-28-375_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-18-11-30-28-375_com.miui.gallery.jpg
    225,6 KB · Wyświetleń: 34
to jest standard, że jak idę na wizytę, to muszę liczyć, że spędzę tu 3-4h. Jak wizyta jest co drugi dzień, to można pierdolca dostać 🤡 dlatego rozpoznają mnie tu po tym, że przychodzę z termosem i robotką do dziergania 🙈
Ja ostatnio jak byłam na wizycie to było opóźnianie godzinne. Żeby było lepiej dzwoniłam wcześniej czy jest, bo miała do załatwienia jeszcze jedną sprawę i myślałam że uda mi się załatwić, to usłyszałam że opóźnienia nie ma. Zaraz po wizycie musiałam szybko wracać do chorego dziecka, byłam bardzo zła...

reklama
Do góry