Aksamitka28
Fanka BB :)
Nie masz jakiegoś pinka ?Rano biel teraz takie coś. Normalnie wykończą mnie te testy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie masz jakiegoś pinka ?Rano biel teraz takie coś. Normalnie wykończą mnie te testy.
Prowadzisz jakieś kursy W tym kierunku ?Taki lukier robi się na białkach jajka. Można kupić białka pasteryzowane w butelce, w proszku, no albo po prostu z jajka użyć jak Ci to nie straszne na jedno białko (ok. 30g) 150g cukru pudru i pare kropel soku z cytryny. I ucierasz to razem aż będzie gęsty, błyszczący lukier ale najlepsze i tak z czekolada
Idź do lekarza pierwszego kontaktu, powiedz jaka jest sytuacja i spokojnie wypisze Ci zwolnienie do czwartkuJeszcze troszeczkę mam, ale już brunatne a nie różowe także chyba ustaje. Próbuję się dostać do lekarza żeby dostać zwolnienie (czeka mnie bardzo trudny tydzień w pracy i boję się żeby coś się nie stało), ale w LuxMedzie nie ma w ogóle wizyt... Nawet teleporady najbliższe są za dwa tygodnie a swojego lekarza mam dopiero w czwartek :/
Tak, kreska jest różowa i na żywo dobrze widocznaZdjęcie takie zakazane trochę ale ja tam widzę różowy kolor
Nie ma takich cudów w NlNie masz jakiegoś pinka ?
Gratulacje!!!Tak, kreska jest różowa i na żywo dobrze widoczna
Nie ma takich cudów w Nl
Allleeee......
Miałam elektroniczny... Wiedziałam, że czułość jego to nie 10 ale i tak zrobiłam i pisząc to ręce mi się trzęsą....
pięknie!Tak, kreska jest różowa i na żywo dobrze widoczna
Nie ma takich cudów w Nl
Allleeee......
Miałam elektroniczny... Wiedziałam, że czułość jego to nie 10 ale i tak zrobiłam i pisząc to ręce mi się trzęsą....
To oni u nas, a my w Czechach? CiekaweSiedzę w poczekalni w klinice i wokół sami Niemcy to źle wróży opóźnieniu
Mamy to super, gratkiTak, kreska jest różowa i na żywo dobrze widoczna
Nie ma takich cudów w Nl
Allleeee......