Megi^^
Fanka BB :)
HehJakby były takie co wpływają na cionsz, ehh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HehJakby były takie co wpływają na cionsz, ehh
nie martw się i porozmawiaj z lekarzem. TSH jest bardzo czułe i może podskoczyć bo się zestresowała/niewyspalas plus ulega wahaniom dobowym I na przykład jest dużo wyższe w nocy, wczesnym rankiem i wczesnym wieczoremNie, nigdy nie miałam takiego wyniku.
W nocy co chwilę się dzisiaj budziłam, stresowałam się cały wieczór, ale wydaje mi się, że ten poprzedni wynik i tak już był wysoki, więc obawiam się, że może nie chodzić tylko o wahanianie martw się i porozmawiaj z lekarzem. TSH jest bardzo czułe i może podskoczyć bo się zestresowała/niewyspalas plus ulega wahaniom dobowym I na przykład jest dużo wyższe w nocy, wczesnym rankiem i wczesnym wieczorem
Najważniejsze że konwersja czyli FT3 jest ładna (powinna być powyżej połowy wart ref) więc oczywiście najważniejsze co lekarz powie, ale moim zdaniem leki mogą nie być potrzebne.
Plus bardzo ładny próg
Mi na libido pomogła maca w tabletkach, mężowi też ale to był głupi pomysł bo to typ włoskiego ogiera mi libido spadło po urodzeniu dziecka i zawsze przy staraniach mam jakieś takie bloki w mózgu cała moja perwersyjna strona wyjeżdża wtedy na wakacje zdecydowanie nie kochamy się co drugi dzień (chyba, że w okresie płodnych ale wtedy mam zwiększone zapotrzebowanie i wychodzi nam to naturalnie co drugi, codziennie). Jak mamy trudniejsze okresy to też nikt się nie zmusza. Wolę opuścić cykl, niż wpływać negatywnie na naszą relację, bo seks na siłę działa odwrotnie i mnie osobiście odsuwaNiby są takie statystyki, że uprawianie seksu co 2gi dzień przez cały cykl ma większa skuteczność niż celowanie w dni płodne. Ja osobiście bym się wypaliła na pewno, nie mam takiego libido, mój starszy też zreszta nie. Wieczorem najczęściej mam ochotę leżeć i gapić się w ścianę, a później iść spać i to jeszcze przez kilka miesięcy żeby ocenić skuteczność
moje TSH jak się zestresowałam, niewyspalam i miałam rano było ok 10 później powtarzałam i było 5-6. Ja je zbijam ale u mnie to zupełnie inne wartościW nocy co chwilę się dzisiaj budziłam, stresowałam się cały wieczór, ale wydaje mi się, że ten poprzedni wynik i tak już był wysoki, więc obawiam się, że może nie chodzić tylko o wahania
Szczęście, że jest pod ręką owocności !Akurat mloda ma drzemkę to idę go zaciągnąć pod kołderkę
A temp mierzysz?
Szczęście, że jest pod ręką owocności !