reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

To ja melduje, że @ nie przyszła, a test wygląda tak. Chyba ciąż 🙈 ale glowa mi cały czas mówi, żeby sie nie cieszyć, bo już dwa razy się nie udało, no zobaczymy jak tym razem. Mój entuzjazm w skali 0-10, jest na razie na mocnej dwójce 😅 jeśli nie macie nic przeciwko, to ja tu jeszcze z Wami zostanę :)
🥰

reklama
Haha😆to ja w żadnej z ciąż nie miałam takiego objawu, żeby mnie od czegoś odrzuciło, nie smakowało. Nawet kawę kochałam miłością bez granic 😂 Może jedynie mięso w pierwszej ciąży mi dziwnie pachniało w 1 trymestrze i to jeden jedyny wyjątek 🙂

Anelili piękna kreska 😍 trzymam kciuki, żeby kropuś został na 8 miesięcy jeszcze 😁
Umówmy sie - na w 1CS też nie byłam w ciąży, ale wydawało mi się najbardziej, że jestem. W kolejnych udanych cyklach w ogóle nic się nie działo. Przy 2 ciąży zrobiłam test dlatego żeby okres wywołać, bo mnie piersi bolały. I tak zostało, że wrażliwy biust to jedyny objaw ciąży u mnie :) bo przy okresie, pms mnie nie bolą.

To ja melduje, że @ nie przyszła, a test wygląda tak. Chyba ciąż 🙈 ale glowa mi cały czas mówi, żeby sie nie cieszyć, bo już dwa razy się nie udało, no zobaczymy jak tym razem. Mój entuzjazm w skali 0-10, jest na razie na mocnej dwójce 😅 jeśli nie macie nic przeciwko, to ja tu jeszcze z Wami zostanę :)
Piękne kreski!
Zgodnie z zasadami możesz zostać do końca miesiąca. Ale moje błogosławieństwo i kopa na szczęście i nudne 9 miesięcy masz 🥳🩷

Gratulacje 🥰🥰

Mocna dwójka? No to niezłe opanowanie przy takich krechach.
Spokojnie do końca miesiąca zostań. I sio na mamusie.

Umówmy sie - na w 1CS też nie byłam w ciąży, ale wydawało mi się najbardziej, że jestem. W kolejnych udanych cyklach w ogóle nic się nie działo. Przy 2 ciąży zrobiłam test dlatego żeby okres wywołać, bo mnie piersi bolały. I tak zostało, że wrażliwy biust to jedyny objaw ciąży u mnie :) bo przy okresie, pms mnie nie bolą.
To ja w 2 ciążach miałam wstręt do niektórych produktów, 3 była w sumie bez objawów bo to byk taki typowy pms mój. Teraz nie miałam żadnych objawów przez 3 cykle, zero bólu. Dziś obudziłam się o 4 z bólem cyców więc poleciałam sikać na patyk 🙈 ale biel i nic więcej więc pms wraca 🤷🏻‍♀️

Super II 🥰 gratulacje 😊

To ja w 2 ciążach miałam wstręt do niektórych produktów, 3 była w sumie bez objawów bo to byk taki typowy pms mój. Teraz nie miałam żadnych objawów przez 3 cykle, zero bólu. Dziś obudziłam się o 4 z bólem cyców więc poleciałam sikać na patyk 🙈 ale biel i nic więcej więc pms wraca 🤷🏻‍♀️
U mnie w udanym cyklu jako jedynym nie odczuwałam w ogóle bólu piersi, zreszta przez cała ciąże tak bardzo delikatnie. Wiec jak tylko zaczynam je czuć to wiem, że nic z tego😭

reklama
Ja też w 1cs czułam ciążę której oczywiście nie było. Jeszcze żeby było zabawniej okres mi się wtedy spóźnił sporo.

Do góry