Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczęście dużo brakuje za chwilę go nie będzie, ale pewnie od wieczora będzie znów padać - aktualnie zaskoczyła temperatura do góry i pada deszcz.@Kosinka94 u Ciebie już tak czy trochę brakuje do stanu z Hali Gąsienicowej? Zobacz załącznik 1584281
Ja ostatnio robię sobie na wypasie omlety. Nie raz zrobię tak konkretnego, że nie jestem w stanie zjeśćHej, my właśnie wstaliśmy z łóżka niedzielne poranne lenistwo zabieram się za robienie jajecznicy, a po południu jedziemy do rodziców
U nas już zimowo bez śniegu- 4 stopnie na dworze
ja miałam czekać do poniedziałku ale dziś też siknęłam i jedna kreska…*Ja już dzisiaj sikałam ale ćśśś*
samo zdrowie, jesteś rozgrzeszonaSkoro wrzucamy już żarcie to proszę, moje śniadanko w hói kalorii ale trudno, mniam!
musiałam zrobić jakąś bazę pod ten rogal marcinski który został z wczorajsamo zdrowie, jesteś rozgrzeszona
One są mega drogie, a to są odpowiedniki naszych polskich pinkowBtw zamówiłam sobie z Amazona te viralowe testy „first response” cały YouTube na tym testuje