reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Właśnie próbuje się zmotywować na wyzwanie Kolakowskiej. Na razie u mnie wskoczył orbiter ( zaczynam od 5-7 minut)😅 I basen raz w tygodniu.

Witam fitnesskę Moniki 😉😃
Będę nadrabiać nowe wyzwanie, jak tylko chłop wróci do pracy ( ażeby wstydu nie bylo jak nie będę mogła się udźwignąć z maty😅
Ja robię to nowe wyzwanie, ale w swoim tempie, bo przeplatanam innymi treningami. Dziś będę robić 5 z wyzwania :)

Hej, my właśnie wstaliśmy z łóżka 😁 niedzielne poranne lenistwo 🙈 zabieram się za robienie jajecznicy, a po południu jedziemy do rodziców 😁
U nas już zimowo bez śniegu- 4 stopnie na dworze 🥶
Mój dziś dłużej spał ( coś po 7 wstał) później z psami na spacer i jedna już nie zje śniadania bo za późno 😁 Nie ma spania do południa.

reklama
Do góry