Mademoiselle_Nika
Moderator
Gadacie o tym sikaniu i aż naszła mnie ochota. Wchodzę w aplikację flo. Wiecie co mi pokazuje franca? Testowanie będzie wypadać mi w okolicy Wigilii tj 24.12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
*Ja już dzisiaj sikałam ale ćśśś*Gadacie o tym sikaniu i aż naszła mnie ochota. Wchodzę w aplikację flo. Wiecie co mi pokazuje franca? Testowanie będzie wypadać mi w okolicy Wigilii tj 24.12
Ja robię to nowe wyzwanie, ale w swoim tempie, bo przeplatanam innymi treningami. Dziś będę robić 5 z wyzwaniaWłaśnie próbuje się zmotywować na wyzwanie Kolakowskiej. Na razie u mnie wskoczył orbiter ( zaczynam od 5-7 minut) I basen raz w tygodniu.
Witam fitnesskę Moniki
Będę nadrabiać nowe wyzwanie, jak tylko chłop wróci do pracy ( ażeby wstydu nie bylo jak nie będę mogła się udźwignąć z maty
No ja też porzuciłam już zupełnie owulaki. Może i mi pokazują prawdę, no i co z tego jak seks jest idealnie a żadnej ciąży nie ma. To nie widzę sensu wydawać kasy...Ja sie w ogóle do tych owulacyjnych nie mogę przekonać, szkoda mi kasy bo pokazują mi głupoty
Ja też kiedyś z nią ćwiczyłam i fajnie schudłam, ciało było jędrne. Może wrócę do treningów z niąJa robię to nowe wyzwanie, ale w swoim tempie, bo przeplatanam innymi treningami. Dziś będę robić 5 z wyzwania
Ja muszę dzisiaj poćwiczyć i upuścić moją energię. Bo od wczoraj jestem przebodzcowana i dzisiaj już mnie odwiedziła nerwica (ne=ku)Ja też kiedyś z nią ćwiczyłam i fajnie schudłam, ciało było jędrne. Może wrócę do treningów z nią
Ja miałam kreskę przy biochemie na facelle, a Beta była 4U mnie facelle pokazało kreskę przy becie 6,8
U nas czerwiec bogaty, 18 kuzyn, 19 wujek, 24 dziadek, 27 mama i 30 ja. Ślubu już nie chcieliśmy dokładaćMy z mężem czerwcowi. Ja 12,mąż 19. Rocznica ślubu 14
Mój dziś dłużej spał ( coś po 7 wstał) później z psami na spacer i jedna już nie zje śniadania bo za późno Nie ma spania do południa.Hej, my właśnie wstaliśmy z łóżka niedzielne poranne lenistwo zabieram się za robienie jajecznicy, a po południu jedziemy do rodziców
U nas już zimowo bez śniegu- 4 stopnie na dworze
U mnie podobniee jak sie nic nie pozmienia. 25.12 na dzisiaj wychodziGadacie o tym sikaniu i aż naszła mnie ochota. Wchodzę w aplikację flo. Wiecie co mi pokazuje franca? Testowanie będzie wypadać mi w okolicy Wigilii tj 24.12