KibicujeMi po zabiegu apka wylicza cykle co 31 dni, a zawsze mam po 28. Jeżeli nic mi się nie poprzesuwa, to mogłabym nawet testować 24.12- 9 dpo jak ostatnim razem mi pokazało bladą kreskę wychodziłoby jak @Mademoiselle_Nika
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KibicujeMi po zabiegu apka wylicza cykle co 31 dni, a zawsze mam po 28. Jeżeli nic mi się nie poprzesuwa, to mogłabym nawet testować 24.12- 9 dpo jak ostatnim razem mi pokazało bladą kreskę wychodziłoby jak @Mademoiselle_Nika
Hapałabym jak reksio szynke... wygląda smakowicie megaLuby ukroił sobie mały kawałeczek Zobacz załącznik 1584316
Pinka jednego też mam generalnie mam po sztuce różnych testów, ale ostatnio zanim zdążę użyć jakis inny niż facelle (najmniej szkoda, bo najtańszy), to przychodziOne są mega drogie, a to są odpowiedniki naszych polskich pinkow
Czy to halloumi? kocham. Btw dzieki laski za motywacje, dzieki wam wzięłam się trochę za gotowanie, dawno już tego nie robiłam, głównie mąż się tym zajmował. Dziś w piekarniku siedzi schab na duszonej kapuście kiszonejSkoro wrzucamy już żarcie to proszę, moje śniadanko w hói kalorii ale trudno, mniam!
Tak jest halloumi, troooooszke więcej niż powinno być porównując z "przepisem" ale trudno. Niedziela jest od przyjemnościCzy to halloumi? kocham. Btw dzieki laski za motywacje, dzieki wam wzięłam się trochę za gotowanie, dawno już tego nie robiłam, głównie mąż się tym zajmował. Dziś w piekarniku siedzi schab na duszonej kapuście kiszonej
A ja chciałam sobie właśnie kupić rogala marcinskiego w żabce bo mam mega ochotę i nie mieeeeliiiTak jest halloumi, troooooszke więcej niż powinno być porównując z "przepisem" ale trudno. Niedziela jest od przyjemności
Ja jeszcze nie, ale zobaczymy jak długo wytrzymam*Ja już dzisiaj sikałam ale ćśśś*
U mnie jeszcze 19 testów czeka także mogę sikać nawet na 2 dziennieJa jeszcze nie, ale zobaczymy jak długo wytrzymam
Raz a konkretnieLuby ukroił sobie mały kawałeczek Zobacz załącznik 1584316
Mój zapas ogranicza się do 6 sztU mnie jeszcze 19 testów czeka także mogę sikać nawet na 2 dziennie