reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Na razie ok. Czekam na tabletkę 🤦 staram się myśleć o czymkolwiek innym 🤷 układam w głowie zadania na przyszły tydzień, listę zakupów... 🤦
Trzymaj się Żołna❤️. Jesteśmy myślami z Tobą. Moja lekarka nie zgodziła się na tabletkę. Strwierdziła, że po dwóch tyg monitorowanego czekania na poronienie mam już dosyć traumy i dała skierowanie na zabieg. Fizycznie było naprawdę ok. Psychicznie dalej do tego wracam. Rok temu, o tej porze jeszcze cieszyłam się z ciąży :/ Ale ta strata tylko jeszcze bardziej utwierdziła mnie w przekonaniu, że chcę walczyć o kolejne dziecko.
Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i że wrócisz do realizacji marzenia o kolejnym dziecku, kiedy będziesz na to gotowa ❤️

Trzymaj się Żołna❤️. Jesteśmy myślami z Tobą. Moja lekarka nie zgodziła się na tabletkę. Strwierdziła, że po dwóch tyg monitorowanego czekania na poronienie mam już dosyć traumy i dała skierowanie na zabieg. Fizycznie było naprawdę ok. Psychicznie dalej do tego wracam. Rok temu, o tej porze jeszcze cieszyłam się z ciąży :/ Ale ta strata tylko jeszcze bardziej utwierdziła mnie w przekonaniu, że chcę walczyć o kolejne dziecko.
Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i że wrócisz do realizacji marzenia o kolejnym dziecku, kiedy będziesz na to gotowa ❤️
Czas pokaże. Teraz chce tylko wrócić po wszystkim do domu 😢

Kocham kanie! I też jestem grzbiara na maksa 😁
Na sporej części trawnika ma przestarzałe opieńki. Zebrałam 3 razy i na tym zakończyłam zbiory, bo my nie jesteśmy fanami grzybów 🤷🏻‍♀️ znalazłam w tym roku między malinami muchomora przez "wykluciem'", oczywiście ja "grzybiarz" myślałam że to jajko 🙈

Załączniki

• IMG_20231112_090434.jpg
    IMG_20231112_090434.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 64
reklama
Ja się dziś obudziłam z bólem krzyża na wysokości mostku 😩 ale co się dziwić jak dzieci spały na mnie niemalże 🥴

U mnie 4dpo więc do testowania jeszcze dłuuugo.

Anelili a jak tam u Ciebie 🙂❓

Do góry