reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Na razie ok. Czekam na tabletkę 🤦 staram się myśleć o czymkolwiek innym 🤷 układam w głowie zadania na przyszły tydzień, listę zakupów... 🤦
Trzymaj się Żołna❤️. Jesteśmy myślami z Tobą. Moja lekarka nie zgodziła się na tabletkę. Strwierdziła, że po dwóch tyg monitorowanego czekania na poronienie mam już dosyć traumy i dała skierowanie na zabieg. Fizycznie było naprawdę ok. Psychicznie dalej do tego wracam. Rok temu, o tej porze jeszcze cieszyłam się z ciąży :/ Ale ta strata tylko jeszcze bardziej utwierdziła mnie w przekonaniu, że chcę walczyć o kolejne dziecko.
Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i że wrócisz do realizacji marzenia o kolejnym dziecku, kiedy będziesz na to gotowa ❤️

Trzymaj się Żołna❤️. Jesteśmy myślami z Tobą. Moja lekarka nie zgodziła się na tabletkę. Strwierdziła, że po dwóch tyg monitorowanego czekania na poronienie mam już dosyć traumy i dała skierowanie na zabieg. Fizycznie było naprawdę ok. Psychicznie dalej do tego wracam. Rok temu, o tej porze jeszcze cieszyłam się z ciąży :/ Ale ta strata tylko jeszcze bardziej utwierdziła mnie w przekonaniu, że chcę walczyć o kolejne dziecko.
Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i że wrócisz do realizacji marzenia o kolejnym dziecku, kiedy będziesz na to gotowa ❤️
Czas pokaże. Teraz chce tylko wrócić po wszystkim do domu 😢

Kocham kanie! I też jestem grzbiara na maksa 😁
Na sporej części trawnika ma przestarzałe opieńki. Zebrałam 3 razy i na tym zakończyłam zbiory, bo my nie jesteśmy fanami grzybów 🤷🏻‍♀️ znalazłam w tym roku między malinami muchomora przez "wykluciem'", oczywiście ja "grzybiarz" myślałam że to jajko 🙈

Załączniki

• IMG_20231112_090434.jpg
    IMG_20231112_090434.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Ja się dziś obudziłam z bólem krzyża na wysokości mostku 😩 ale co się dziwić jak dzieci spały na mnie niemalże 🥴

U mnie 4dpo więc do testowania jeszcze dłuuugo.

Anelili a jak tam u Ciebie 🙂❓

Do góry