reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Haha co do supli to mój łyka 5x dziennie po kilka tabletek 🙈 On łyknie wszystko co mu dam ale ostatnio powiedział, że go to już trochę męczy. Nie dziwię się, bo tam z 20 tabletek jest 🙈 ale udało mi się macę znaleźć gdzie jest 3000mg w jednej tabletce tego składnika a teraz łykać musi 6szt.żeby było te 3000mg więc odpadnie już 5tabletek 😂

Edit. Poprawka 28 tabletek i l-lcarnityna płynna 😂🙈
To dawaj listę co tam łyka 😁 ja dziś będę przygotowywać do pojemniczków, to policzę z ciekawości 😅

Hej, dziewczyny zauważyłam dziś plamki brązowe na wkładce, jak myślicie jest jeszcze nadzieja? Łudze się jeszcze że to od dźwigania córci, ma 10 miesięcy.

@Kosinka94 u Ciebie już tak czy trochę brakuje do stanu z Hali Gąsienicowej?😅
IMG_8968.jpeg

Hej, dziewczyny zauważyłam dziś plamki brązowe na wkładce, jak myślicie jest jeszcze nadzieja? Łudze się jeszcze że to od dźwigania córci, ma 10 miesięcy.
Jesteś przed okresem, tamten test to mogła być fabryczna, mogłaś wyłapać biochema, mógł być pozytywny i wszystko będzie okej a to tylko zwykłe plamienie które się zdarza a może nie być okej. Niestety na tym etapie nikt nic nie jest w stanie Ci powiedzieć. A to też nie jest temat do oceny testów i rozwoju ciąży randomowych osób. Tutaj mamy staraczki :)

reklama
Do góry