Żołna
Fanka BB :)
Napisałam do mamy czy u nich też już jest.
No ładnie się posty nabijaNo i jeszcze nie ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam do mamy czy u nich też już jest.
No ładnie się posty nabijaNo i jeszcze nie ma.
To dawaj listę co tam łyka ja dziś będę przygotowywać do pojemniczków, to policzę z ciekawościHaha co do supli to mój łyka 5x dziennie po kilka tabletek On łyknie wszystko co mu dam ale ostatnio powiedział, że go to już trochę męczy. Nie dziwię się, bo tam z 20 tabletek jest ale udało mi się macę znaleźć gdzie jest 3000mg w jednej tabletce tego składnika a teraz łykać musi 6szt.żeby było te 3000mg więc odpadnie już 5tabletek
Edit. Poprawka 28 tabletek i l-lcarnityna płynna
Trochę tego jestTo dawaj listę co tam łyka ja dziś będę przygotowywać do pojemniczków, to policzę z ciekawości
Ktoś musi. Żeby nie było ostrego spadkuNo ładnie się posty nabija
w przypadku bóli, bólu głowy, nerwowości, leków daj sobie pomóc i poproś w szpitalu i leki. Nie dokładaj sobie dodatkowego bólu.Na razie ok. Czekam na tabletkę staram się myśleć o czymkolwiek innym układam w głowie zadania na przyszły tydzień, listę zakupów...
No i brawoKtoś musi. Żeby nie było ostrego spadku
Jesteś przed okresem, tamten test to mogła być fabryczna, mogłaś wyłapać biochema, mógł być pozytywny i wszystko będzie okej a to tylko zwykłe plamienie które się zdarza a może nie być okej. Niestety na tym etapie nikt nic nie jest w stanie Ci powiedzieć. A to też nie jest temat do oceny testów i rozwoju ciąży randomowych osób. Tutaj mamy staraczkiHej, dziewczyny zauważyłam dziś plamki brązowe na wkładce, jak myślicie jest jeszcze nadzieja? Łudze się jeszcze że to od dźwigania córci, ma 10 miesięcy.